Mennyire adjátok ki magatokból ha valami aggaszt, nem tetszik, stb?
Figyelt kérdés
Párommal elég sokszor összeszólalkozunk, általában azon, hogy nekem valami nem tetszik és szóvá teszem. Mik azok az apróságok amit még szó nélkül lenyeltek, és mi az amikor már sérelmezitek?2011. ápr. 20. 15:54
11/14 napietus válasza:
az sem mindegy, hogyan szól az ember, úgy, hogy az akár provokációnak is beillik, vagy normálisan.
12/14 Darcy01 válasza:
Én is csatlakozom azokhoz, akik mindig kimondják, amire gondolnak. Hiszen ha halogatod a problémák megbeszélést, vagy lenyelsz dolgokat, ami valójában bánt, akkor egyszer csak robbanni fogsz és lehet, hogy már nem is fogsz rá emlékezni, hogy miből is indult ki az egész veszekedés.
Ha valami bánt, akkor szerintem mindenképpen oszd meg a pároddal mihamarabb, és lehetőleg valamilyen nyugalmas helyet és időpontot válassz, amikor tudtok figyelni egymásra.
13/14 napietus válasza:
persze, meg kell mondani, ha bánt valami, csak normális stílusban, és nem kötekedősen. az a nap-nap utáni b@szogatás, ami gondolom a kérdezéknél lehet (azért az nem normális, hogy minden napra jut valami, ami miatt egyszerűen "muszáj" szólni), elég idegesítő lehet...
14/14 anonim válasza:
Velem meg az a baj, hogy sokáig nyelek, és egyszer csak kifakadok. És akkor olyan mintha azért lennék nagyon mérges, mert nem hoz be nekem vízet pl, de nem, az egész hónapnyi flegmasága bennem van. Ez így sokkal rosszabb, de én ilyen vagyok sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!