Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire adjátok ki magatokból...

Mennyire adjátok ki magatokból ha valami aggaszt, nem tetszik, stb?

Figyelt kérdés
Párommal elég sokszor összeszólalkozunk, általában azon, hogy nekem valami nem tetszik és szóvá teszem. Mik azok az apróságok amit még szó nélkül lenyeltek, és mi az amikor már sérelmezitek?
2011. ápr. 20. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mindig és teljesen. Én őszinte ember vagyok, ami a szívemen az a számon.

Ezért ugyan sokszor kapok kritikákat, de mindig azzal védem meg magam, hogy egyenesen bárki szemébe nézek és nincs semmi hátsó gondolatom.

39F

2011. ápr. 20. 16:04
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

én nem "nyelek le" semmit.. :D

ha van valami amiben nem értünk egyet azt nyugodt állapotban és nem kiabálva beszéljük meg.én megpróbálom megvilágítani az érveimet, ő pedig elmondja hogy mi az ami miatt nem tetszik neki.és általában közös nevezőre jutunk, de ha nem és látom rajta hogy ő nagyon szeretné akkor engedek és ráhagyom. és ilyenkor észreveszi hogy "engedtem" és amikor meg én szeretnék nagyon valamit akkor meg ő enged.. kompromisszum!

De egyébként meg amikor valami aggaszt azt nem sokáig tudom titkolni, akár miatta vagy nem miatta.Mert már ismer, igaz nem régóta vagyunk együtt: 1 éve de ő nagyon jó ember ismerő, hamar kiismer bárkit, de még mindig tudok neki meglepetéseket okozni! :)

2011. ápr. 20. 16:06
 3/14 anonim ***** válasza:
25%
Bennem olyankor nem áll a szó. Mindent rázúdítok, ami rosszul esik. Legalább tisztázzuk a félreértéseket, s nincs az a szitu, hogy "én azt hiszem, hogy ő úgy gondolja, de igazából fogalmam sincs mi a baja stb"
2011. ápr. 20. 16:07
 4/14 anonim ***** válasza:
16:06-os voltam! és 26/L ( a párom 29/F)
2011. ápr. 20. 16:10
 5/14 anonim ***** válasza:
Én is őszinte típus vagyok és hiszek is abban, hogy csak őszinteséggel működik egy kapcsolat, de mivel évek óta együtt vagyunk, megtanultam, hogy néha nem érdemes pattogni. A kis apróságokra gondolok, legyen az bármi, ha engem is csak éppen akkor idegesít fel, de negyed óra múlva úgyis elfelejtem, minek piszkáljam feleslegesen? Nem kell minden kis dologért szólni, sokkal jobb a békesség.
2011. ápr. 20. 16:10
 6/14 A kérdező kommentje:

Hát alapból én is ilyen vagyok, mindig mondom a gondom. Csak az a helyzet hogy nekem szinte mindennap van valami, ami nyomja a lelkem. És már kezdem úgy érezni hogy én pörgöm túl a dolgokat, és vagyok teljesen elégedetlen mindennel.

Milyen apróságok miatt szoktatok konkrétan problémázni?

2011. ápr. 20. 16:11
 7/14 anonim ***** válasza:

Sokszor van az hogy,nekem nem tetszik valami,de azért nem szólalkozunk össze.Előbb átgondolom és ha úgy látom,hogy nincs értelme feszegetni,akkor elvetem még a gondolatot is.

Ha viszont van értelme,akkor sem veszünk össze.Megbeszéljük.

Viszont 5 év alatt volt két beszólása,ami a mai napig piszkálja a csőrömet,de csak akkor fogom szóvá tenni,ha még egyszer kimondja.Az egyik az volt,hogy mivel köztünk 10 év van (én 23,párom 33) fel van rá készülve,hogy egyszer el fogom hagyni!Ezzel megbántott,de nem tudtam akkor mit szólni,mert ledöbbentem.

A másik meg,hogyha neki egyszer is mosogatnia kell,akkor mehetek a háztól.Félig meddig viccelve mondta,de ismerem mikor így mond valamit,mert akkor komolyan mondja.

Végül is csak azért nem reagáltam,mert így is úgy is én csinálom meg,de ha még egyszer kimondja akkor "elverem"

Egyébként megtudunk mindent beszélni. :d

2011. ápr. 20. 16:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Hülyeségen csak a hülyék vesznek össze. Ha valami komoly dologról van szó, akkor viszont teljes őszinteség és szókimondás van nálam.
2011. ápr. 20. 16:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Legelső vagyok. Azt elfelejtettem említeni, hogy veszekedni viszont nem szoktam. Vagy legalábbis nagyon ritkán. Ha nem értek egyet valamivel, akkor azt becsmérlés, sértegetés és ítélkezés nélkül, tárgyilagosan előadom.
2011. ápr. 20. 16:21
 10/14 anonim ***** válasza:

16:06:

lehet végig kéne gondolnod hogy mindenért miért okolod őt, vagy miért vezeted le rajta a feszültségedet.Lehet ám hogy a mindennapi stressz az okozója, de ilyenkor szerintem jobb ha egy kicsit vissza fogod magad, mert nem hiszem hogy csak neked lehet sz@r kedved illetve sz@r napod.

Persze egy kapcsolat csak úgy működik jól ha őszinte vagy a másikkal és stb.. de ha nem muszáj ne vessz vele össze minden sz@rságon.

2011. ápr. 20. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!