Megtennéd? Akivel szeretjük egymást nem lehetünk együtt, legfeljebb lopott órákra tehetnénk!
Figyelt kérdés
Én ezt nem szeretném, mert ha teljesen nem lehet az enyém így nem jó. De aztán elgondolkodom sokszor, hogyha semmit nem kapok belőle az mennyivel jobb? Mi lenne a megoldás? Egyszer már majdnem egymásé lettünk (mármint nem szexuálisan, pár voltunk több mint fél évig, de rajtunk kívül álló okok miatt szétmentünk, ma már másképp csinálnám, de akkor h. ülye voltam, ), de azóta is vágyunk egymás társaságára, szeretetére. Adjatok tanácsot!2011. ápr. 20. 11:53
21/24 anonim válasza:
Jó neked. Szóval melyikőtök a házas?
22/24 anonim válasza:
Azóta kérdező és kommentelők, változott valami?
24/24 anonim válasza:
Nem egészen kapcsoódik ide, de tudom milyen az, amikor valaki teljesen meg van érted veszve, de neked van valakid,, az életedre készülsz valakivel és berendezted az életedet. Nagyon könnyűa csábítás túloldalára esni, és ilyenkor nagyon könnyű az embernek kitörni a bokáját úgymond. Szóval akadály csak az lehet ilyenkor hogy házas vagy, vagy ő házas, esetleg már gyerekeitek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!