Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtennéd? Akivel szeretjük...

Megtennéd? Akivel szeretjük egymást nem lehetünk együtt, legfeljebb lopott órákra tehetnénk!

Figyelt kérdés
Én ezt nem szeretném, mert ha teljesen nem lehet az enyém így nem jó. De aztán elgondolkodom sokszor, hogyha semmit nem kapok belőle az mennyivel jobb? Mi lenne a megoldás? Egyszer már majdnem egymásé lettünk (mármint nem szexuálisan, pár voltunk több mint fél évig, de rajtunk kívül álló okok miatt szétmentünk, ma már másképp csinálnám, de akkor h. ülye voltam, ), de azóta is vágyunk egymás társaságára, szeretetére. Adjatok tanácsot!
2011. ápr. 20. 11:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

12.06-os, bizony igazgad van, ha tényleg mindig csak rajtunk múlna minden, akkor mennyivel egyszerűbb lenne!!! De van amikor másokat, akiket nagyon szeretünk, nem hozhatunk olyan helyzetbe és felelősséggel tartozunk irántuk! Lehet, hogy hülyeség, de sok ember nem magára gondol először, és sajnos mi is ezek közé tartozunk, így marad ami marad, vagy semmi! :(

12.01-es hány éves vagy megtudhatnám? Nyilván minden korban másképp gondoljuk a dolgokat! Amúgy ő is oda van értem, mert én már többször meg akartam szakítani a kapcsolatot, pont hogy annyira ne fájjon, talán elmúlna a szerelem, de nem hagyta, mindig ő keres, és akarja a kapcsolatot (holott szex nincs, tehát nem azért, hogy egy egy alkaolommal jó vagyok neki!).

2011. ápr. 20. 12:34
 12/24 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ja, ha 20 évesek lennénk! :):):):)
2011. ápr. 20. 12:35
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem akarod elárulni hogy pontosan mi is az az ok ami miatt nem lehettek együtt? Mert ez így elég érthetetlen...
2011. ápr. 20. 13:03
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

12:06-os vagyok.

Ó, igen.. Úgy látom, mi nagyon hasonlóan gondolkodunk ebben a dologban. Ha önző lennék, és csak magamra gondolnék, egészen más lenne a helyzet. Le tudnám ejteni, hogy mások életét tönkreteszem (leginkább gyerekek életét nehezíteném a dologgal!!!) De most úgy állnak a dolgok, hogy ha igazán szeretem a páromat, el kell engednem. Hiába, hogy ő is szeret. Nekünk egy ideig jó lenne, de mivel közvetlen hozzátartozók élete menne tönkre a mi kapcsolatunk miatt, így nem tehetem meg. A párom most csalódott, mert úgy látja hogy feladtam a harcot érte, nem is tudja, hogy miért. De most el kell érnem, hogy haragudjon, gyűlöljön. Csak így lehet esélye újrakezdeni, építeni az életét. A szívem közben elvérzik, mert legszivesebben úgy magamhoz ölelném, soha nem engedném el!!!!! De hiszek benne, hogy egyszer lesz még esélyünk. Olyan nincs, hogy nem lesz. Neked is hinned kell, és úgy lesz! nem biztos, hogy most tenned kell, ill. tenni tudsz kettőtökért. Lehet, hogy pont ellenkezőleg kell tenned, mint amit a szíved diktál. De akkor sem szabad feladni ott legbelül. Sok sikert Neked, Nektek, és mielőbbi kilábalást a pokolból!

2011. ápr. 20. 13:04
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszi, valóban egyet gondolunk, én sem szerettem volna tönkretenni életeket, így lemondtam a boldogságról, egyenlőre!!!!!!

köszi mindenkinek a válaszokat!!

2011. ápr. 20. 13:31
 16/24 anonim ***** válasza:

... megint én vagyok.

Ott a lényeg, a mondatod végén: EGYELŐRE.

Ne add fel a reményt! Eljön az időtök, hidd el.

Én is ebben az egyben hiszek.

2011. ápr. 20. 13:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Miben fogadunk h vagy te vagy a pasi házas?
2011. ápr. 20. 13:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy házasok. Sok más szituáció létezik, ami megakadályozhatja két ember boldogságát! Más személyek is okozhatnak nagy akadályt, nem csak az, ha házasságban él v.melyik.
2011. ápr. 20. 14:29
 19/24 anonim ***** válasza:
ha nincs házasság akkor megoldható
2011. ápr. 20. 14:51
 20/24 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok.
2011. ápr. 21. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!