Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem engedi meg, hogy...

Miért nem engedi meg, hogy vele aludjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már muszáj,hogy ide írjak,mert nem tudok mit tenni! Annyira rossz, 17éves vagyok,és másfél éve vagyok a 20éves barátommal!Anyuék is nagyon szeretik, átjöhet minden nap,de soha nem aludhat itt,és én sem nála! Bárhol vagyunk 9re haza kell érnem! Minden ismerősöm,barátnőm már 2hónap után együtt aludhatott a barátjával, nekem pedig ő nem "egy pasi",hanem a barátom. Jövőhéten anyuék elutaznak vidékre a rokonokhoz, és a bátyjámmal kell itthon maradnom! Nem is merem megkérdezni,hogy ott maradhatok-e a barátomnál? Már ő is kezdi furcsálni,hogy mi az,hogy 17évesen nem aludhatunk együtt! Mikor felhoztam anyumnak,akkor annyit mondott rá,hogy még 2 iskolai évet el kell végezned! Szó se lehet róla! Így is sok van neked megengedve! Jönnek az ünnepek,annyira jó lenne,ha egy éjszakát vele aludhatnék! Az iskolára nem foghatja,mert jó jegyeim vannak,bár ő azt mondja,hogy nem tanulok,pedig igen,csak nincs itthon nem látja! Hogy engedhetné meg?

Köszönöm!

2011. ápr. 20. 09:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%

Hat ez az.17 eves vagy,meg kiskoru.Anyukad jonevelest add neked.Tudja hogy a tinik kepesek rossz utra terni.Ez mar termeszetes hogy ilyenkor kivanjatok egymast,de anyukad sem szeretne ha kiskorukent teherbe esnel.Ettol ved teged.Tudja hogy ha egyutt aludnatok, akkor lefekudnel vele.

Ha mindenkepp vele akarsz aludni,akkor beszelges el a szuleiddel hogy nyugodjanak meg.Mond el hogy a sexel meg varni akarsz.Vagy mond meg hogy ha megis lefekudtuk egymassal,hogy eleg okos vagy ahoz hogy ne maradj terhesen.Csak ettol felnek hogy suliba jarsz ,es mivan ha teherbe maradsz.Vagy hogy a sex utan szakitas lesz ,es gyakrabban fogod valtani a pasikat.Ettol vedenek.Hidd el tapasztalatbol beszelek.

27/L

2011. ápr. 20. 10:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Szombaton pl. lemegyünk a barátnőmhöz szülinapot ünnepelni,ha onnan jövünk,a barátom hazamegy, másnap jön vissza,mert megyünk a mamáékhoz húsvéti ebédre! Szóval ilyenkor pl. teljesen felesleges hazamennie , és akkor vissza. Aludhatna itt. Meg ha ők elmennek jövőhéten,csak egy éjszakát maradhatna.. De hogy mondjam anyunak? Megint az lenne,hogy fiatal vagyok,szó se lehet róla,és majd ha úgy viselkedek,hogy megérdemeljem. (alapjába véve, hazaérek,tanulok,jön a barátom,beszélgetek anyuékkal,és ennyi,ő a viselkedés alatt azt érti,hogy nem takarítom ki azt,amit a tesóm összekoszol,mikor előtte 10perccel takarítottam ki)...
2011. ápr. 20. 10:02
 13/21 Antóniaa ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:56

Van érelme lázadni,mi? Azzal aztán sokra megy! Max annyit ér el,hogyeltiltják a fiútól...

2011. ápr. 20. 10:05
 14/21 anonim ***** válasza:
54%
Jajj biztos nagyon rossz lehet. 17 évesen simán ott aludhatnál a barátodnál. Gondolom anyukád úgy van vele, hogy ha este ott aludnál akkor szex is lenne és az neki túl nyilvánvaló. Vagyis érted ha nappal találkoztok akkor is ugyanúgy lehet csinálni és akkor mégis elengednek. Valahogy próbáld ezt megbeszélni velük. Nem tudom mit kéne mondani, nekem ilyen problémám nem volt mindig mehettem ha akartam ezért nem is tudok tanácsot adni. Remélem hamar megoldódik ez és ott aludhatsz. 24/L
2011. ápr. 20. 10:13
 15/21 anonim ***** válasza:
54%

A leghelyesebb lenne a megfelelő védekezésről őszintén beszélgetni, akkor nem kellene anyukának félni az együtt alvástól.Terhes ugyanis nem csak otthon, éjszaka lehet a nagylány a barátjától.Ha nagyon akarnak valamit, arra úgyis találnak alkalmat.

A túlzottan erkölcsös tiltakozásnak meg gyakran több a kára, mint haszna.

És hogy mit fognak gondolni mások?Mi a fontosabb egy jó szülőnek, a gyermeke boldogsága? vagy az, hogy mit gondolnak mások?Úgyis mindenki azt gondol, amit akar...

2011. ápr. 20. 10:14
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen,rossz. Elég régóta. De már a barátom előtt is kezd kellemetlen lenni,hogy miért nem aludhatunk együtt? És valami hasonló lehet a baj, mert a barátnőimnél bármikor ott aludhattam. Amúgy megértő anyuka,de ezt nem érti meg. ..:(( Annyira rossz. Hiába álok elé sírva,akkor sem érti meg..:((
2011. ápr. 20. 10:15
 17/21 anonim ***** válasza:
54%
Még két iskolai évet el kell végezned...Nos, az utolsó előtti évben már hivatalosan is nagykorú leszel,aztán meg ugye 19...Egy felnőtt nőnek nem engedné meg, hogy a barátjával aludjon?Ez azért elgondolkoztató.Aztán a végén majd előáll azzal, hogy majd akkor, ha dolgozni fogsz, majd ha férjhez mész, majd ha külön laksz..
2011. ápr. 20. 10:22
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

én anyukám sem engedte meg sokáig. vagyis mostanában sem örül neki ha ott alszok. ezért először ő aludt itt nálam. már több mint 2,5 éve vagyunk együtt, húzza még a száját anyu ha sűrűn ott alszok, de már nem szól érte. nem tudom igazából hogy ezt hogy kell megoldani. szerintem is az lenne a legjobb ha ő aludna ott párszor mert az egy lányos anyukának megnyugtatóbb minthogy te alszol a fiúnál. és ha a szüleid nem alszanak otthon akkor meg gondolkodás nélkül ki kell használni azt az egy éjszakát is :) nem kell megkérdezni tőlük! sok sikert ;)

L*-*

2011. ápr. 20. 10:23
 19/21 anonim ***** válasza:
54%

Szia! Nem vagy már olyan kicsi h ne aludhassatok néha együtt. Én 23 leszek idén de anyám most is húzza a száját ha a páromnál alszok. Jó mi? Amúgy ha a szextől fél akkor azt napközbe is le lehet zavarni nem kell ahoz ott aludni. Nem értem mi a baja ha a barátoddal sincs semmi baja.

Am megkérdezhetem h lefeküdtetek már? Én megengedném h ott aludj. Mi bajod eshetne?

2011. ápr. 20. 10:27
 20/21 anonim ***** válasza:
64%
Valahol megértem anyukádat. Még nem vagy nagykorú,ha terhes lennél azt rendesen megszívnád és a srác sem biztos,hogy kitartana melletted.Természetesen nappal is teherbe lehet esni,de más az a tudat,hogy gyakorlatilag ő adja áldását arra,hogy ti együtt aludjatok és más az,ha a tudta nélkül csinálod.Amíg tud meg akar védeni.Attól,hogy 18 éves leszel még becsúszhat a baba és neki kell eltartania az unokáját is.Lehet érvelni,hogy tudsz védekezni,de nem hiszem,hogy bármit is segítene.Nem ő akarja áldását adni arra,hogy esetleg hülyeséget csinálj.A srác pedig kapja be.Ha veled jár,akkor fogadja el,hogy nem vagy olyan,mint a korábbi barátnője,aki 3 hónap után feküdt.Ne morogjon,hanem örüljön,hogy veled lehet.Kezdjen egy huszonévessel,akinek saját egzisztenciája van,nem függ a szüleitől,vele nem lesz baj,ha már az első randin ott akar aludni.Persze ő hozzá képest porbafingó,ezért kezd fiatalkorúval.
2011. ápr. 20. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!