Miért nem engedi meg, hogy vele aludjak?
Sziasztok! Már muszáj,hogy ide írjak,mert nem tudok mit tenni! Annyira rossz, 17éves vagyok,és másfél éve vagyok a 20éves barátommal!Anyuék is nagyon szeretik, átjöhet minden nap,de soha nem aludhat itt,és én sem nála! Bárhol vagyunk 9re haza kell érnem! Minden ismerősöm,barátnőm már 2hónap után együtt aludhatott a barátjával, nekem pedig ő nem "egy pasi",hanem a barátom. Jövőhéten anyuék elutaznak vidékre a rokonokhoz, és a bátyjámmal kell itthon maradnom! Nem is merem megkérdezni,hogy ott maradhatok-e a barátomnál? Már ő is kezdi furcsálni,hogy mi az,hogy 17évesen nem aludhatunk együtt! Mikor felhoztam anyumnak,akkor annyit mondott rá,hogy még 2 iskolai évet el kell végezned! Szó se lehet róla! Így is sok van neked megengedve! Jönnek az ünnepek,annyira jó lenne,ha egy éjszakát vele aludhatnék! Az iskolára nem foghatja,mert jó jegyeim vannak,bár ő azt mondja,hogy nem tanulok,pedig igen,csak nincs itthon nem látja! Hogy engedhetné meg?
Köszönöm!
Hat ez az.17 eves vagy,meg kiskoru.Anyukad jonevelest add neked.Tudja hogy a tinik kepesek rossz utra terni.Ez mar termeszetes hogy ilyenkor kivanjatok egymast,de anyukad sem szeretne ha kiskorukent teherbe esnel.Ettol ved teged.Tudja hogy ha egyutt aludnatok, akkor lefekudnel vele.
Ha mindenkepp vele akarsz aludni,akkor beszelges el a szuleiddel hogy nyugodjanak meg.Mond el hogy a sexel meg varni akarsz.Vagy mond meg hogy ha megis lefekudtuk egymassal,hogy eleg okos vagy ahoz hogy ne maradj terhesen.Csak ettol felnek hogy suliba jarsz ,es mivan ha teherbe maradsz.Vagy hogy a sex utan szakitas lesz ,es gyakrabban fogod valtani a pasikat.Ettol vedenek.Hidd el tapasztalatbol beszelek.
27/L
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:56
Van érelme lázadni,mi? Azzal aztán sokra megy! Max annyit ér el,hogyeltiltják a fiútól...
A leghelyesebb lenne a megfelelő védekezésről őszintén beszélgetni, akkor nem kellene anyukának félni az együtt alvástól.Terhes ugyanis nem csak otthon, éjszaka lehet a nagylány a barátjától.Ha nagyon akarnak valamit, arra úgyis találnak alkalmat.
A túlzottan erkölcsös tiltakozásnak meg gyakran több a kára, mint haszna.
És hogy mit fognak gondolni mások?Mi a fontosabb egy jó szülőnek, a gyermeke boldogsága? vagy az, hogy mit gondolnak mások?Úgyis mindenki azt gondol, amit akar...
én anyukám sem engedte meg sokáig. vagyis mostanában sem örül neki ha ott alszok. ezért először ő aludt itt nálam. már több mint 2,5 éve vagyunk együtt, húzza még a száját anyu ha sűrűn ott alszok, de már nem szól érte. nem tudom igazából hogy ezt hogy kell megoldani. szerintem is az lenne a legjobb ha ő aludna ott párszor mert az egy lányos anyukának megnyugtatóbb minthogy te alszol a fiúnál. és ha a szüleid nem alszanak otthon akkor meg gondolkodás nélkül ki kell használni azt az egy éjszakát is :) nem kell megkérdezni tőlük! sok sikert ;)
L*-*
Szia! Nem vagy már olyan kicsi h ne aludhassatok néha együtt. Én 23 leszek idén de anyám most is húzza a száját ha a páromnál alszok. Jó mi? Amúgy ha a szextől fél akkor azt napközbe is le lehet zavarni nem kell ahoz ott aludni. Nem értem mi a baja ha a barátoddal sincs semmi baja.
Am megkérdezhetem h lefeküdtetek már? Én megengedném h ott aludj. Mi bajod eshetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!