Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányra ér haza a férjetek a...

Hányra ér haza a férjetek a munkából?

Figyelt kérdés
Az enyém mindig elég későn. Már semmire sem jut idő. Legfeljebb vacsizni meg fürödni, aztán meg bekómálni az ágyban. :S
2011. ápr. 19. 20:05
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Látom, vannak sorstársaim. Hát nem egyszerű így a hétköznapokban megtalálni még azt a kis időt, amit tartalmasan együtt tölthetünk. Tulajdonképpen akiknek így későn jár haza a párjuk, azok csak szinte hétvégén tudnak úgy igazából együtt lenni.
2011. ápr. 19. 20:21
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem reggel 7-től délután 5-ig dolgozik, kisker üzletben. Ha kocsivalmegy, akkor fél óraés itthon van, de ha gyalog, akkor másfél óra az út.

Szombatonként is megy délig, délután és vasárnap pedig a közös házunkat építi. Nem sokatvagyunk együtt, de ez majd változik, ha kész a ház. Remélem. Bár akkor már én sem leszek Gyesen, és 12 órában dolgozom majd...

2011. ápr. 19. 20:30
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta külföldön dolgozik, úgyhogy 3-4 hetente. Amikor hazajön, akkor meg egy idegroncs a munkája miatt...

Klassz, mi?

2011. ápr. 19. 20:31
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

A férjem reggel 6 kor megy,állt este 1/2 7 kor jön haza.Most 2 napja túlóráznak....Be kell fejezniük a munkát.Tegnap 10 kor jött,úgy néz ki ma is.

Èn itthon két kicsival....Ök már alszanak.

Nem vagy egyedül.....

2011. ápr. 19. 20:52
 15/37 anonim ***** válasza:

Mi nem élünk együtt a párommal, de alig találkozunk mert állandóan dolgozik.Most 3 műszakos munkahelyen van ráadásul van még alkalmi munkája is a régi főnökénél.Szóval ha délelőttős vagy délutános a munkahelyen akkor délután vagy délelőtt ami szabad lenne nem az mert megy a régi főnökéhez.A régi munkahelyén volt hogy hajnali kettőig túlórázott reggel héttől mert bekellett fejezni a munkát.

Alig vagyunk együtt.Ha összeköltöznénk sem lennénk együtt sokkal többet mert szinte csak éjszaka van otthon.

2011. ápr. 19. 21:03
 16/37 anonim ***** válasza:
Az én férjem is pék, állandó éjszakás!!!:((( Este 7-től hajnal 3-4ig! Mikor hazajön én még alszok. Reggel megyek dolgozni akkor ő már alszik. Délelőtt rá marad az intézni való, bevásárlás...stb. Én 4 kor érek haza akkor ő általában alszik (rákészül az éjszakára). Felkel 5kor, vacsi, fürdés és már indul is a pékségbe:((( Szóval ez még rosszabb mert ti legalább együtt alszotok..én meg addig is parázok egyedül:(
2011. ápr. 19. 21:06
 17/37 anonim ***** válasza:
párom minden nap dolgozik.....hétköznap reggel 6tól este 7-8-ig. hétvégén 6-12-ig.
2011. ápr. 19. 21:10
 18/37 anonim ***** válasza:

20.52 vagyok.

Hát lányok nehéz az élet.Legalább van munkájuk.Akinek pék a férje nem irigylem.....Most még én is "egyedül" vagyok,a kicsik alszanak.A férjem kb.1 óra múlva ér haza.Addígra meg én fekszem le,mert fáradt vagyok....A pici még mindég minden éjjel ébred.

2011. ápr. 19. 21:14
 19/37 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha három műszakban van, akkor kb. du. 3-ra, vagy este 11-re, vagy reggel 7-re, ha tizenkét órázik, akkor úgy reggel 7-re, vagy este 7-re.
2011. ápr. 19. 21:21
 20/37 anonim ***** válasza:

Nekem elmegy reggel 4-kor, s másnap reggel 8-ra ér haza. 24 órázik,egy héten 3X megy attól függ hogy van szolgálatban.

De ha egy napot megy, 2-t itthon van, igyakkor mondhatni hogy "sokat" találkozok vele. Én mst itthon vagyok júliusra várjuk a babánkat, de ha dolgoznék este 8 előtt én sem érnék haza

2011. ápr. 19. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!