Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan szörnyű, ha...

Tényleg olyan szörnyű, ha valaki szüzen megy bele egy házasságba?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk házasok, de 9 éve ismerjük egymást. A férjemnek nem volt előttem szexuális kapcsolata és ez a mai napig zavarja őt.(nekem volt) De ilyenkor már mit lehet tenni?

Amúgy imádjuk egymást, de mostanában gyakran emlegeti, hogy nem tudja milyen lehet mással. És azt kérdezgeti, hogy nekem milyen volt másokkal. Néha már betegesnek tűnik, de lehet én is így viselkednék fordított helyzetben.

Mielőtt még azt írnátok, hogy biztos meg fog csalni: Abban biztos vagyok, hogy nem. Hamarabb fog beleőrülni ebbe az egészbe... De én ezt se szeretném.

2011. ápr. 18. 19:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ezért jó hasonló emberrel kezdeni, ilyen téren is.

Nem szörnyű ha mindketten szüzek, akkor se szörnyű ha egyik se szűz, de ha felemás "karriert" futottak be ott ez mindenképp megjelenik, még ha csak tudatalatti frusztrációként is.

2011. ápr. 18. 22:18
 22/30 anonim ***** válasza:

Érdekes, a szerelem/szex témakörben máglyán égetnék el az ilyeneket, és habzó szájjal írják, hogy márpedig csak az lehet teljes értékű ember, aki kiéli magát, ami meg abban nyilvánul meg, hogy "kipróbál" több embert a szexre... Pár centivel feljebb kattintva pedig teljesen más az átlaghozzáállás. Ergo a másik témakörbe jár az agymosottabb réteg :D

Mindegy végülis, nálad a lényeg úgyis az, hogy a párod mit csinál. Visszaforgatni az időt nem lehet, legalábbis az átlagpolgár számára tuti nem, ergo ebből kell kihozni valamit. Én azt mondom, lehet nehéz lesz, de fogja vissza magát, és együtt bizonyítsátok be, hogy felesleges más.

Én is fiú vagyok, és valószínűleg ugyanez lesz velem, csakhogy én "szerencsére" elég antiszoc vagyok, és nem igénylem random emberek társaságát, szexuálisan meg pláne. Tehát rám nem hat a kiélés-duma. De hát mire mész ezzel?... max arra, hogy megmutatod a párodnak a válaszokat, hogy nem lehetetlen kibírni.

2011. ápr. 18. 22:55
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél valami új ruhát, öltözz át és sminkeld át magad, és mondd azt, hogy te most egy másik csaj vagy, és viselkedj is úgy mintha nem te lennél. Had örüljön :)
2011. ápr. 19. 04:42
 24/30 anonim ***** válasza:
40%

"nem érzem, hogy lemaradtam valamiről"

Majd gondolj ugyanerre 20 év múlva is.

Szép dolog azt hinni, hogy a párunk életünk végéig csak minket fog szeretni, és csak rólunk fantáziál minden nap, de ez nem így van. A szerelem hullámzik, hol erősebb, hol gyengébb. A monogámia egy mesterséges valami, amire az ember még nem készült fel agyilag, pláne a férfiak. Az ember nem tudja eltüntetni a több millió éves kódot azzal, hogy ruhákat aggat magára és törvényeket hoz, attól még az megmarad, még ha el is nyomja. A férjed is ezt éli át, szeretne kiszabadulni abból a börtönből, ahová önként vonult be. Azt vallom, hogy ezen nem változtatna az sem, ha előtte már rendesen kiélte volna magát. Én rendesen kiéltem magam, mégis ugyanúgy vágyom a változatosságra, mint bármikor, ezen semmiféle párkapcsolat nem változtat.

Az ilyenkor szokásos "próbáljatok ki játékokat" tanács sem működik, hiszen nem a szex változatosságát igényli ilyenkor az ember, hanem a partner változatosságát. Ez van, ez ösztönös. Egy nő ezt soha nem értheti meg, ahhoz farokkal kellene rendelkezniük.

A nők nem nagyon tudják elképzelni, hogy életük párja, a tökéletes Nagy Ő más nőkről fantáziál, és csak azért nem valósítja meg a fantáziát, mert a stabilitás a fontosabb.

De érdekes eredményt hozna egy kísérlet, amiben 100 férfit szembesítenének álmaik nőjével, és megnéznék, hogy a nők flörtölésére, kezdeményezésére hogyan reagálnának, természetesen mindezt titokban. A folyton mosolygó testhez simuló ruhákat viselő kolléganő, a popsirázó pultos lány, a különféle ürüggyel átlátogató dekoratív szomszédasszony.. Ezek mind egy-egy férfi fantáziájának alapjai, és csak egy éles helyzet mutatná meg, mennyi is az annyi a kapcsolatban.

Nem csoda, hogy a monogámiában élők megkérdezik maguktól: Megéri? Halálomig csak egy emberrel fogok lefeküdni? Minden flörtöt, kalandot tagadjak meg magamtól? Jó a bezártság?

2011. ápr. 19. 07:36
 25/30 anonim ***** válasza:

Nem valami jó helyzet. Te ismered a férjed, ha nem csalna meg akkor jó, de biztos sokat fantáziál. Az nem baj, minden férfi ezt csinálja. Amúgy a másik véglet sem jó ám, mikor a férfi nagyon sok nővel volt együtt. Igyekszem nem belegondolni, de még is sikerül és rossz érzés, hogy annyian voltak előttem.

Őszintén szólva nem tudom hogyan oldhatnátok ezt meg. Én azt mondom nem kell harmadik személyben gondolkodni, dobjátok fel a szexuális életeteket mindenfélével.

2011. ápr. 19. 08:35
 26/30 anonim ***** válasza:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:36

Annyira rossz amit írsz, de tudom, hogy igaz! Hiába vagyok igényes, szép és tornázok minden nap 2 órát, hogy a férjem büszke legyen rám, tudom, hogy másról fantáziál hiába tetszem neki. Szörnyű érzés.

2011. ápr. 19. 08:39
 27/30 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy házasság előtt jobb ha mindkét fél kipróbál másokat is! De a Ti helyzetetekben nem igazán tudom, mi lenne a jó megoldás... :S
2011. ápr. 19. 12:58
 28/30 anonim ***** válasza:
63%

OFF

A válasz megírásának időpontja: ma 07:36

Én nem tudom, honnan vetted ezt, hogy a nők nem szoktak fantáziálni más férfiakról. Én is szoktam, néha meg is beszéljük a párommal egy-egy izgalmasabb pillanatban, nah és. A barátnőimnek is van komoly kapcsolata, de azért egy-egy kissé borostás, széles vállú, farmernadrágos, izmos fenekű férfit ők is megnéznek és nehogy már egy pillanatra ne képzeljék el, mi lenne ha... Lehet, hogy ahogy te mondtad, a seggét rázogató pultoslány hozzátartozik a férfiak életéhez, de szerinted az a lány a naponta megszámlálhatatlan csábító férfipillantásból vagy érintésből egybe sem fog beleborzongani, csak azért mert van valakije? :D Tapasztalatból kérdem. Ezek teljesen természetes reakciók és ösztönök, a kérdés az, hogy ki, hogyan tudja kezelni.

Sajnos én már nem egy kapcsolatot láttam tönkre menni a környezetemben azért, mert a nő csalta meg a párját :/ Fantáziálni nem bűn, hűtlennek lenni viszont gerinctelenség.

Elnézést az OFFért.

2011. ápr. 19. 13:07
 29/30 anonim ***** válasza:
8:39es valaszolonak: Mi a jele annak hogy mas nokrol fantazial?
2011. ápr. 20. 08:22
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem engem kérdeztél, de ez a válasz:

Az, hogy lélegzik.

2011. ápr. 20. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!