Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A csaladotok hogyan tudja...

A csaladotok hogyan tudja kifizetni a szinte duplajara emelkedett torleszto reszleteket a banknak, amit lakasra vettetek fel?

Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 22:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%

Ne menjünk már bele, hogy kinek mi üli meg a gyomrát. A kérdezőnek nem a segíteni akarás üli meg a gyomrát, szerintem arra gondolt, hogy sajnos az ebből származó pénz is valakinek hatalmas segítség a hitelvisszafizetés terén.Ennyi és nem több, ne térjünk el a tárgytól.

Az én törlesztőm kb 2-3 E forinttal nőtt, de vajon olyan ismerősöm akinek majdnem a duplája, borzasztó nehezen viselik. Számlák elmaradnak, előbb a kábeltévé repül, utána a telefon, internet , átszoktak a heti egyszeri húsevésre... szóval láthatod a helyzet hasonló sok embernél.. nem tudom lesz e még lejjebb..

2009. márc. 5. 14:33
 22/25 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat.

Nyilvan oriasi kulonbseg van akozott, hogy valaki a segiteni akaras miatt adjon vert, vagy azert, hogy kitudja fizetni a rezsijet, a hiteltorlesztest!

Igy mar remelem erted, miert uli meg a gyomromat a veradas!

2009. márc. 5. 17:33
 23/25 A kérdező kommentje:

14:33-as koszi a valaszt, latom te erted a kommentemet.

Azert nagyon furcsan mukodik Magyarorszag, mert en kulfoldon elek, es itt most a valsag miatt csokkentettek a lakas hitel torleszteset. Nem erdeke az orszagnak, hogy az emberek ne tudjak kifizetni a reszleteket, es gyerekekkel az utcara keruljenek.

Ha minel tobben nem fizetnenek, megtobb problema adodna csak. Igy most itt lejjebb mentek a torleszto reszletek.

2009. márc. 5. 17:39
 24/25 anonim ***** válasza:

Tudom, nem tartozik ide, de megkérdezhetem, hogy külföldön hol élsz? Csak kíváncsiságból...

Köszi

2009. márc. 6. 14:11
 25/25 A kérdező kommentje:
Persze, nem titok, Angliaba koltoztunk ki.
2009. márc. 6. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!