A csaladotok hogyan tudja kifizetni a szinte duplajara emelkedett torleszto reszleteket a banknak, amit lakasra vettetek fel?
Ez a vérplazma engem is érdekelne!!!!!!!
Amúgy nekünk 40-ről 56000-re emelkedett a lakáshitel, mellette még 2 évig fizetjük az autót. És akkor még nem fizettük ki a rezsit és nem ettünk... :-( Mondjuk még bírjuk, mindketten dolgozunk. Nem hiszem, hogy túl sokan lennénk kis hazánkban, akiknek nincsenek ilyen-olyan hiteleik! Ez nem a mi szégyenünk!!!
15 euro egy alkalom!
Minden 5.ért plusz pénz jár,ami 25 euroval kezdődik,100 euro az 50.alakalom!
Levesznek kb 2 dl vért,közben kiszűrik a plazmát belőle,majd a véred visszakapod és ezt megismétlik kb 7szer!
40 percig tart a dolog!
És nem,nem káros az egészségre!
Aki a határ mellett él -Ausztria- annak jó pénzkereseti lehetőség!
Én havonta 5ször megyek és kb 25000 Ftot keresek vele!
5ször 3 óra havonta!
Koszi a valaszokat.
Ez a verplazmas dolog kicsit megulte a gyomromat, mar bocs. Nagyon melyen van az orszag, ha ilyenre kenyszerulnek az emberek mar. Ez szornyu, nincs is szo ra!
Kulonben miota jarsz ki vert adni? Olyankor nagyon agyonszurkaljak a karodat, vagy csak egy helyen?
Én nem tartom megalázónak!
Nem szúrkálnak agyon,de ha ez érdekel idővel meg fog látszódni,majd egyre nehezebben gyógyul!
De ilyenkor az ember tart egy pár hét szünetet!
Vannak,akik évek óta járnak ki!
Szerintem meg OTT VANNAK GONDOK,ha egy embernek MEGÜLI A GYOMRÁT az,hogy segít másokon,sok esetben életet ment vele valóban!
Az én vércsoportom negatív,a lányomé pozitív.Ha szülés után nem kaptam volna a más által leadott vérplazmából készített gyógyszert,akkor a 2. terhességem,2. kisbabám élete nem biztos,hogy fenékig tejfel lett volna!
Olvass csak utána,vagy kérdezz ismerőst kimindenkin segített már az,ami nekek megüli a gyomrodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!