Mit mondjak, hol töltöm az estét?
Anyukád át fog látni a szitán. Ha jól ismer, látni fogja (vagy érezni), hogy nem mondasz igazat, félre nézel, elpirulsz, kezed akaratlanul a szád elé teszed stb... Nem ér ennyit.
Miért nem a barátod alszik nálatok? Erről már beszélgettetek anyukáddal? Sosem lehet tudni..lehet, hogy ebbe belemenne.
Ui.: ha pedig lelkizős vagy, nem lesz nyugodt az estéd, nem fogsz tudni kikapcsolni,mert ott lesz valahol az alábbi gondolat "mi lesz, ha rájön...vagy már rá is jött?!"
Én is csatlakozom a "Mondd meg az igazat" klubbhoz.
Okok:
1. Ha már most görcsölsz rajta, akkor nem csak ki fog derülni, de még a közös estétek is pocsék lesz.
2. Ha anyukád normális ember, akkor akármennyire is félt, sokkal előbb fog ilyeneket megengedni, ha látja hogy őszinte vagy és megbízhat benned.
Lehet, hogy nem most... de hamarabb, mintha érzi, hogy susmus van a háttérben.
Persze én könnyen beszélek, nekem tök normális anyukám van... de én minidig úgy voltam vele, hogy akárhogy féltem, mit mond, mindig elmondtam neki őszintén... és így soha(!) egy pillanatra sem kételkedett abban, hogy megbízhat bennem...
Próbálj meg vele beszélni,ha ne megy,akkor "aludj az egyik barátnődnél"(de őt is avasd be,hogy ha véletlenül utána akar anyukád járni,tudjon falazni). Nem szép dolog hazudni,de én ezt mindig is hülyeségnek gondoltam,hogy ennyit nem engednek meg 18 évesen... Engem apukám akasztott ki mindig ezzel,ha megkérdeztem ottaludhatok-e,visszakérdezett,hogy de minek:D Vajon minek... Hát hogy együtt ébredhessünk fel:D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!