Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megházasodom, miért jobb...

Ha megházasodom, miért jobb szülőktől külön élni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 21:14
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
77%

Édesanyám 30 éve él anyóssal.

Most, hogy mi már elköltöztünk a férjem édesanyjától, be kell látnom: ő a hősöm!

Nem lehet rám azt mondtani, hogy nem tudok alkalmazkodni, öt évig éltem kollégiumban, két év, utána egy másikban három év.

Ott is meg kell szokni huszonakárhány lányt.

Nemrég beszélgettem anyukámmal. Elmondta, hogy hiába lakik ott 31éve, nem érzi otthonának. Nagyim elintézte. Még most is folyton piszkálja, főzés-mosás-takarítás ürügyén. Minket, a gyerekeit is igyekezett ellene hangolni. Sajnos én ezekre a piszkos kis játékokra akkor jöttem rá, mikor huzamosabb ideig együtt laktam a saját anyóssal. Rettentő manipulatív mindkettő.

Annyit tudok tenni, hogy nem követem el édesanyám hibáját, és lakom vele együtt. Két hónapja költöztünk albérletbe. Anyósom persze háborog, de már nem veszem fel.

2011. máj. 13. 09:49
 32/32 anonim ***** válasza:

"ma 09:46"

Szerintem ilyenkor a nagyszülőknek kéne inkább utazni. Miért nem jönnek?

2011. máj. 13. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!