Szerintetek miért mond egy fiú olyanokat, hogy követ engem? Meg miért szól bele a munkámba?
A fiú már többször mondta nekem. Ugyanúgy többször fenyegetett azzal, hogy elvesztem a munkahelyem, ha nem változtatok a munkahelyi viselkedésemen, meg így, meg úgy viselkedem a munkahelyemen. Igazából úgy adja ki magát, mintha a főnököm lenne, holott nem a főnököm, a munkahelyi dolgok meg rám tartoznak. Igazából valahol zavar ez, valahol viszont nem érdekel, mert egy hülye szerelmes tyúk vagyok. Nem is foglalkozik velem a fiú, csak hetente hajlandó talizni.
Szerintetek ez veszélyessé válhat?
Már korábban párszor mondta, hogy megver, meg megöl, de élőben ilyeneket még nem mondott. Élőben eddig csak ezt a követős, meg munkahelyes sztorit adta elő.
Amikor először meghallottam, hogy követ, pár napig gázsprayvel jártam, én tényleg szeretem :S, de azért féltem, na. Most nem félek. Kéne?
Meg ne kérdezzétek, mért vagyok vele:S...
Sajnálom, utolsó kommentelő.
Nem akartalak megbántani, ne haragudj. Csak megbántottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!