Felnőttek, hogy marad időtök és energiátok akármire is a munka mellett?
19 éves vagyok és nemrégiben kezdtem el a suli mellett dolgozni. Igazából nincs túl sok órám, így bőven belefér a diákmeló, de egyre kedvetlenebbül jövök rá, hogy szinte semmire nem marad időm.
Mivel általában 8 órában dolgozok, vagy az egész délelőttöm vagy a délutánom megy el - sajnos még bele kell számolnom az utazást is, mert nem a városban élek.
Hogyan egyeztetitek össze a dolgaitokat és a szabad pár órátokat? Ha hazaesek ötre és még elvégzem a házimunkát, akkor sem marad 4-5 óránál több, pedig mindig és mindig lenne mit csinálnom. De sokszor már fáradt is vagyok ahhoz, hogy bármihez kezdjek.
Mindig ilyen nehéz lesz?
16,30 vagyok. Kedves Kérdező! Akkor már írtam neked tippeket, az idő-beosztásra, mert valóban vagy azt az utat választod, vagy azt, hogy még többet dolgozol azért, hogy legyen egy bejárónőd, akit ki tudsz fizetni. Ilyen a világ!
Szavaidból úgy vettem ki, jelenleg egyedül élsz.
Hogy az anyukák hogyan tudják ezt hosszú éveken keresztül csinálni? = hatalmas belső erőt ad nekik az a tudat, hogy a gyermekéért és a szeretett férfiért teszi. Persze, ha az a férfi ugyanúgy szereti a feleségét, akkor segít neki.
(No, meg ha a feleség már a kezdetektől úgy szoktatja!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!