Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerűen gyűlölöm a családom...

Egyszerűen gyűlölöm a családomat! Mi a megoldás? 16/l

Figyelt kérdés

Már így érzem régebb óta. A szüleim állandóan idegesek, ingerültek néha napján van jobb kedvük, állandóan stresszesek, már én is ideges vagyok ha ők hazaérnek, sokat veszekszünk, úgy érzem nem tudok velük együtt élni

és nem is érzek irántuk szeretetet, múltkor apu pofozott meg, nemrég anyu vert meg, tudom, hogy néha akkor szólok vissza amikor hallgatni kéne de nem tudom magamba tartani. állandóan atakarításon jár az eszük és emiatt ordibálnak pedig szoktam segíteni.

2011. ápr. 17. 10:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Egyébkét nem a munkahely miatt van és nem is keresnek rosszul, nem ez a probléma, hanem az, hogy mindent felfújnak és a kicsi dologból i nagy veszekedés lesz..
2011. ápr. 17. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!