Most mit csináljak? Lelkileg teljesen össze törtem, elegem van már, meg akarok halni!
Világ életemben hajlamos voltam a depresszióra,sőt szinte az egész életem csak abból áll!
Mindig is szerencsétlen voltam,nagyon butának érzem magam,mert mindenhez "kuka"vagyok!
2 gyerekem van egy 2 éves és egy 8 hónapos,már tudom,hogy hiba volt szülnöm mert egyszerűen nem vagyok anyának való sem!Párom elhagyott,ami nem hat meg igazán...teljesen egyedül maradtam,és érzem,hogy feladom ezt az egészet!
Önzőség lenne a gyerekeimre nézve?Nem,mert nem egy idegbeteg anyukát érdemelnének, nekem a gyerekek nem örömöt csak bosszúságot okoznak!Szerettem őket nagyon is de már az idegeim teljesen ki vannak!
El kellene menne szakemberhez,de,hogyan amikor még ahhoz is "kuka" vagyok??!!
Tegnap este beszedtem 3 doboz nyugtatót,hát persze,még ehhez is szerencsétlen vagyok,hogy meghaljak.....Fiatalon is sokszor próbálkoztam megölni magam,de hiába...
Vannak ingyenes lelkisegély szolgálatok is:) Talán kezd ezzel. Egy kiadós beszélgetés sokat fog rajtad lendíteni. Tudod, hogy ifjúságsegítő a szám, de nem fogják a Te hívásodat sem kinyomni. Főleg, hogy gyerekeid is vannak:)
az nem volt nyugtató. én régen sokat szedtem. ha eddig nemszedted és csak most állsz rá akk is 1 dbtól 12 órákat alszol.
3 dobozt legenyhébb frontintól legkissebb 20as kiszerelés minimum 2 napot aludtál volna.
De nyugtató volt,csak valahogy az én szervezetem nem úgy reagált rá(frontin 2 doboz 0,25,és egy 10 db-os andaxin)másnap kómásabb voltam,de nem aludtam többet sem mint szoktam!
A lényeg,hogy próbálom össze szedni magam,de nem magam miatt hanem a picik miatt!
Magad miatt is megéri összeszedned Magad, csak nagyon nehéz helyzetben vagy, sokkal nehezebb Neked, mint a válaszolók 90%-ának. Lehet, hogy más vagy, mint az átlag, és nehezebb a sorsod, de nem vagy rossz! Te ilyen vagy, és rossz állapotba kerültél, mint ahogy előttem írták, kicsit begubóztál, becsavarodtál a gyerekszülés és a párod lelépése miatt. Ne felejtsd el, hogy akiket MAgadnál jobbnak tartasz, ők is kerülhetnek nehéz helyzetbe és rossz mentális állapotba!
Ha veszel egy kis lelkierőt, és kitartasz, és helyesen cselekszel, akkor ha sikerül megtenned, ez erőt és önbizalmat ad! Együttérzünk Veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!