Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Lelkileg...

Most mit csináljak? Lelkileg teljesen össze törtem, elegem van már, meg akarok halni!

Figyelt kérdés

Világ életemben hajlamos voltam a depresszióra,sőt szinte az egész életem csak abból áll!

Mindig is szerencsétlen voltam,nagyon butának érzem magam,mert mindenhez "kuka"vagyok!

2 gyerekem van egy 2 éves és egy 8 hónapos,már tudom,hogy hiba volt szülnöm mert egyszerűen nem vagyok anyának való sem!Párom elhagyott,ami nem hat meg igazán...teljesen egyedül maradtam,és érzem,hogy feladom ezt az egészet!

Önzőség lenne a gyerekeimre nézve?Nem,mert nem egy idegbeteg anyukát érdemelnének, nekem a gyerekek nem örömöt csak bosszúságot okoznak!Szerettem őket nagyon is de már az idegeim teljesen ki vannak!

El kellene menne szakemberhez,de,hogyan amikor még ahhoz is "kuka" vagyok??!!

Tegnap este beszedtem 3 doboz nyugtatót,hát persze,még ehhez is szerencsétlen vagyok,hogy meghaljak.....Fiatalon is sokszor próbálkoztam megölni magam,de hiába...

2011. ápr. 16. 13:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Fel a fejjel! Tudom, hogy most midnen nagyon sötétnek és ijesztőnek látszik, de a felhők felett mindig süt a Nap!

Már az is nagyon jó, hogy írtál ide, és keresed a megoldást! Ebből is látszik, hogy nem vagy kuka, ahogy hiszed! A te életedben is el fog jönni a boldogság ideje, amikor ez az egész már csak egy rossz emlék lesz! Keress egy orvost, aki segít!

Minden rendbe fog jönni! Az ember alapállapota, a boldogság és te vissza fogsz téri hozzá! Tudom.:)

2011. ápr. 16. 13:24
 12/24 anonim ***** válasza:
34%
Nekem is van két gyermekem,és mindennap azért imádkozok a jóistenhez,hogy adjon erőt és egészséget,hogy feltudjam nevelni őket!Nemhogy még megöljem magam a szemük láttára?Ne haragudj de ez nagyon súlyos. Nem kellett volna szülnöd! Ha meg vállaltad őket akkor kapd össze magad,az ő érdekükbe.
2011. ápr. 16. 13:25
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

mit csináltál amitől úgyérzed h nemtudnád rendesen nevelni a gyerekeidet? párod miért hagyott el? ki írta fel a nyugtatókat?

tudtommal valódi nyugtatóhoz minimum a körzeti orvos kell.

milyen nyugatót szedsz. a sok nyugtató tönkreteszi a májadat.

2011. ápr. 16. 13:31
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szülés utáni depressziód lehet tetézve ezzel-azzal. "Háborúban" nem lesznek öngyilkosok az emberek..

Kérj segítséget azonnal!

2011. ápr. 16. 13:35
 15/24 anonim ***** válasza:
82%

Nekem csak kutyáim vannak, történt annyi rossz az életemben huszonéves koromig, amit más 70 év alatt sem él át. Voltak borzasztó rossz időszakaim, mert alapból hajlok a depresszióra. De sose hagytam volna magára a kutyáimat. Soha. Érdekes, hogy egy anya magára hagyná a gyerekeit. Én nem sajnállak. Anyám volt ilyen, imádta sajnáltatni magát. Aztán meguntam és leüvöltöttem a fejét a pszichiátrián, a betegtársai úgy néztek rám, mint egy gyilkosra. Az se érdekelt már akkor, ha felakasztja magát. Egész fiatalkorom akörül forgott, hogy őt kellett sajnálgatni. Hát nem. És érdekes, mikor befejeztem a játéknak azt a részét, hogy ő a szegény beteg én meg sajnálgatom, hirtelen jobban bírt lenni.

Nekem sokkal nehezebb életem van, mint amilyen az övé valaha is volt. Miért sajnálnám? És téged se sajnállak. Tehetsz arról, hogy nem találsz örömet a gyerekeidben.

2011. ápr. 16. 13:38
 16/24 anonim ***** válasza:
52%

jeeez! pont a gyerekeidből kéne erőt merítened. a nevelésükre koncentrálni. 2 kisgyerek csak leköti annyira az idődet, hogy ne ilyen baromságokon gondolkodj!

egyáltalán nem lesz jobb attól, h ilyen hülye gondolatok járnak a fejedben!

az én anyum is eléggé depressziós volt, mikor apám két szóval lelépett, de pont az adott neki erőt, h felneveljen, sokat foglalkozzon velem!

állj fel a gödörből és mássz ki! ennyi felelősség nincs benned a gyerekeid iránt? szeresd őket, és meg fogják hálálni. ne rontsd el az ő életüket a hülyeségeddel, nem ezt érdemlik!

2011. ápr. 16. 13:40
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen értelmesen letudja irni a próblémáját az nem kuka, hanem egy értelmes nő! Az én Anyám 72 éves és ha elvagyok keseredve, akkor mindig azt mondja " minden elmúlik a jó is és a rossz is" és ez nagyon igaz.
2011. ápr. 16. 13:44
 18/24 A kérdező kommentje:

Bizony még a telefonáláshoz is kuka vagyok,ez van sajnos!

Minden reggel mikor föl kelek,akkor tudom nekem csak ők vannak,értük élek-élnék,de többet érdemelnének,bár a nagy még nem beszél de látja érzi,hogy valami nem oké,próbálok nem elöttük sírni,de ez nem igazán megy.

Annyira hülye azért nem vagyok,hogy a két pici egyedül maradt volna a lakásban,reggel jött anyám!

Amúgy rá sem számíthatok,mert kb ő is át ment ezen,amikor még kicsi voltam,ő pánik beteg volt ivott és gyógyszerezett,én egyiket sem teszem.

Gyógyszereket az exem tesójától kaptam,hogy legyen itthon ha már tényleg nem bírom cérnával,és néha vegyek be egyet-egyet!

Nem sajnáltatni akartam magam,mivel erről senkinek nem beszélek ide is csak azért mertem kiírni mert anonim oldal!Köszönöm,hogy elolvastátok,és válaszoltatok!

2011. ápr. 16. 14:03
 19/24 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de egy éjszaka alatt bármi történhet két pici gyerekkel. hiába jön reggel édesanyád. a gyerekeid érdekében szedd össze magad. és kérj segítséget a családodtól. ahelyett, h nyugtatót adnak, inkább két perc figyelmet fordíthatnának feléd. vedd a fáradtságot és hagyd abba az önsajnálatot. az öngyilkosság pedig ezesetben vegytiszta gyávaság és menekülés a probléma elől. ha nem tudod felemelni a telefont, h kezeljenek, akkor a gyerekeidről hogy tudsz gondoskodni? kérd szakember segítségét.
2011. ápr. 16. 14:11
 20/24 anonim ***** válasza:
Lehet hogy szülés utáni depresszió miért nem kérsz szakembertől segítséged mi itt legfeljebb elmondjuk a véleményünket de segíteni sajnos nem tudunk. Gondolj a gyerekeidre szükségük van rád ez biztos éppen ezért kell segítséget kérned mielőtt nem lesz késő.
2011. ápr. 16. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!