Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm a lányokat is...

A barátnőm a lányokat is szereti, emiatt tönkremehet előbb-utóbb a kapcsolatunk? Mikor jön rá majd megint az a szakasz, mikor elege lesz a férfiakból?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 2 éve vagyok együtt, én 26 vagyok, ő 23. Tudom, hogy szeret, meg minden, már együtt is lakunk, de ott van az a dolog..

Régebben volt barátnője (nem, nem írtam félre), meg voltak testi-lelki jó barátnői. Már az elején ezt elmondta, magamban kicsit kiborított, de már túlléptem ezen. Szépen elvoltunk, de az utóbbi időben megint furcsa lett, alig akar velem beszélgetni, nem ég már olyan tűzzel irántam, pedig alapból nagyon szenvedélyes lány. Arra gondoltam, hogy talán egy csajjal kavar. Van egy barátnője, ő is egyetemista és feltűnően kedves vele, ha ő is ott van, akkor nem is figyel arra, amit én mondok. Igazából elegem van ebből, minden barátnőjét jobban tiszteli nálam. Erről már volt szó a kapcsolatunk alatt, mondta, hogy engem szeret, én olyan srác vagyok, akit különlegesnek és értékesnek tart, nem fog megcsalni, nem megy vissza a volt barátnőjéhez sem. De valahogy mindig bennem van az, hogy mi van, ha én csak egy próba vagyok neki, "normális" életet akar mellettem. A volt barátnőjével is folyton beszél, a csaj még mindig nyomul, meg egyszer láttam egy msn beszélgetést, hogy a csaj írta, hogy nagyon hiányzik neki. Én nagyon szeretem Őt, annyira gyönyörű, csinos, érzéki, különleges, de ez a szabadelvűség megőrjít. Benne van a vérében ez a menni akarás vagy én nem tudom, de néha olyan dolgokat csinál, ami nem egy komoly emberhez méltó. Mit tegyek? Félek, hogy kezd engem megunni, mert rájött, hogy mégsem férfi kell neki. Nem akarok és nem is tudnék nála jobbat találni, nagyon szeretem, tökéletes. Tanácsoljatok nekem valamit vagy írjátok le a véleményeteket, mert eléggé össze vagyok zavarodva és bevallom férfiasan, félek.

26/F

2011. ápr. 14. 14:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
77%

Nem sok értelmes választ kaptál eddig,tiszt.kiv.

Megértelek teljes mértékben - Te rendes, monogám kapcsolatot akarsz, nem tudod poénnak felfogni, hogy a barátnőd félrelépeget(het?) lányokkal. A párom is kb.ilyen, és végülis ez helyes, ez jelenti azt,hogy normálisan fogja fel a dolgokat és szerelmes, nem akar osztozkodni.

Én is biszex vagyok (30/N), több mint egy éve férfival monogám kapcsolatban. Én se csípem a hármas gondolatát, a párom is csak poénként hozna fel, szerintem felrobbanna a féltékenységtől, ha más "úgy" hozzámérne.

Én úgy érzem (igaz, még nem járunk két évnél, de én nem hiszek ebben az "x idő után elmúlik a szerelem"-dologban) sikerült megállapodnom.

KOrábbi kapcsolataimból előfordult a nők felé kitekintgetés - de ott nem voltam az érintett férfiba szerelmes. Most az vagyok, eszem ágában sincs félrelépni se férfival, se nővel.

Szóval az a kérdés, szerett-e (szerelemmel) a barátnőd...

2011. ápr. 14. 15:36
 22/23 anonim ***** válasza:

Nagyon eltűntél, kedves kérdező. Nem tudom, olvasol-e még, de én ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te. Csak én lány vagyok, és a barátom biszex, és régebb óta vagyunk együtt, mint ti. Igazából csak annyiról van szó, hogy ha a társad biszex, sokkal több megértésre, bizalomra, vagy megalkuvásra van szükség. Válassz kedved szerint. Kicsit túl kell lépni saját magunkon, túl az elveinken, minden naiv kis elképzelésen, amit eddig normálisnak hittünk, mert egy ilyen kapcsolat teljesen más minőség, másképp működik. Sokkal nehezebb működtetni. Aki nincs benne, el sem tudja képzelni, így születtek ilyen válaszok, hogy hármas, vagy hogy a vonzalom döntés kérdése. Nem is értem, hogy lehet ekkora ökörségeket leírni. Amíg a teljesen hetero pároknál annyi a probléma, létezhet-e férfi-nő barátság, addig nálunk folyamatosan fennállhat a gyanú, ha a párunk bárkivel találkozik, hogy ott valami több is lehet. Akár kolléganővel ebédel, akár egy haverjával sörözik, vagy szaunázik, ami mondjuk még gyanúsabb... Bárki beláthatja, hogy folyamatos gyanakvással élni évekig egymás mellett nem lehet. De be sem zárhatod őt a négy fal közé, hiszen a biztos az lenne, ha senkivel sem találkozna. Vagy elfogadod a helyzetet, és próbálsz bízni a barátnődben, vagy hagyd a fenébe az egészet.

És még annyit, hogy ha a barátnőd nem lenne biszex, akkor nem azon aggódnál, hogy csak kipróbálja, milyen egy férfival, hanem mondjuk azon, hogy talán csak a pénzedre hajt, talán csak kihasznál ilyen-olyan előnyért. Most az a baj, elhagyhat egy másik lányért. Ha egy másik férfiért hagyna el, az nem fájna ugyanúgy? Minden kapcsolatnál benne van a pakliban, hogy az egész csak egy próba, tudok-e veled együtt lenni, vagy nem. Mindegy, hogy ez a férfiúi mivoltod miatt van, vagy azt próbálgatná egy lány, vagy-e elég élelmes, kitartó, okos, romantikus, odaadó, vicces, erős, jóképű, tudsz-e főzni, nem vagy-e trehány stb., amit a lányok vizsgálgatnak a párjukban. Nem tudom, érted-e, miről beszélek. Ha amúgy jól megvagytok a barátnőddel, ne rágd magad azon, hogy biszex, hiszen ő világosan megmondta neked, hogy te kellesz neki. Az én barátom, amikor lebukott (mert nem tervezte közölni ezt a kis apróságot), világosan megmondta, hogy szerinte nincs abban semmi, ha ő időnként félrejárogat, az csak szex. Én világosan megmondtam, hogy szó sem lehet róla. Utáltam, amiért ilyen helyzetbe hozott. Volt kis mosolyszünet, túl vagyunk rajta. És most gőzöm sincs, végül járogat-e, vagy sem, de talán nem is akarom tudni, azt akarom hinni, hogy nem. Azt tudom, vele akarok lenni és ő velem. Azt tudom, nem tenne boldoggá, ha elhagynám.

2011. ápr. 16. 11:33
 23/23 anonim ***** válasza:

Jaj kedves utolsó... Nyakamat rá, hogy a pasid félre fog menni, egy férfival. Pláne hogy ez volt a hozzáállása: "Az én barátom, amikor lebukott (mert nem tervezte közölni ezt a kis apróságot), világosan megmondta, hogy szerinte nincs abban semmi, ha ő időnként félrejárogat, az csak szex."

Mert még ha azt mondta volna, hogy ő hűséges típus, és elítéli a megcsalást - de ÍGY??? Miben reménykedsz, ha valaki ilyet kiejtett a száján? (Később a kedvedért lehet h visszavonta, az egy dolog)

Meleg haverommmal pont azt beszéltük,hogy a bi pasik inkább melegek, míg a bi nők gyakrabban kötnek ki végül heteroként ill. hetero kapcsolatban.

2011. ápr. 16. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!