A páromal 1 éve vagyunk együtt szeresük egymást elválaszthatatlanak tűntünk de mégis ki hűlt a szerelme és nem tudom mi tévő legyek nagyon szeretem őt és nem akarom elveszíteni. Vissza szeretném szerezni a szerelmét és ezt nem tudom hogyan?
Kedves Kérdező! Végigolvasva az eddigi hozzászólásokat, - ha elfogadod - javasolnám, hogy a jövőben, egy ilyen kényes kérdés feltevése előtt szedd össze a gondolataidat, használd a helyesírás-ellenőrzőt, különben megismétlődik a mostani helyzet: a forma elviszi a lényeget a tartalomról. És ne higgy a fogadatlan prókátoroknak, akik mérgesen reagálnak a helyesírást szóvátevő megjegyzésekre. Nincs igazuk, mert a nyelvünk használata, a gondolataink pontos megfogalmazása nagyon is számít, és minősíti az illetőt. A durva hibák, a zavaros kifejezésmód hiteltelenné teszi a kérdezőt, mert azt sugallja, hogy aki így beszél/fogalmaz, az az életben is egy igénytelen, buta ember, minden rosszért, ami vele történik - őt tehet. Talán, ha így fogalmazol, akkor nem történik mindez:
"A párommal egy éve vagyunk együtt. Elválaszthatatlannak tűntünk. Ma is szeretjük egymást, de a részéről az a lángoló szerelem kihűlt. Én ma is szerelemmel szeretem, és nem akarom elveszíteni őt. Mitévő legyek, hogy visszaszerezzem a szerelmét?"
Remélem, hogy a hozzászólásomból nem rosszindulatot olvasol ki.
Kedves Kérdező!
Mindenki, akit kritizálnak a helyesírásáért, azzal takarózik, hogy sietett. Ilyen nincs! Ha tudok helyesen írni, akkor sietve is le tudom írni a szavakat, mert berögzült anno, amikor tanították. Van akinek nem rögzül. Ők azok akik nem tudnak helyesen írni! Különbség van elgépelés és helytelenül írás között!
Az utolsó, nekem szóló válaszodból is kiderült számomra, hogy az vagy akinek eddig is gondoltalak! Nem nekem kell kivizsgálás! Neked kellene visszaülnöd a 6 évesek közé, és még így is le lennél tőlük maradva!
Szép napot!
Segítséget kértem de itt csak kritizálásokat kaptam :(
Várom a további válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!