A szulok hogy tudjak a gyerekeiket ugyanugy szeretni, ha teljesen mas egyenisegek?
Én nem vagyok se tiszteletlen, se önző, mégsem érdeklem anyámat.
Ilyenkor mi van?
A szülő dönthet arról, hogy akar-e gyereket.
A gyerek nem választhatja meg a családját, oda születik....
Egy csomószor tettem már fel én is a kérdést anyámnak, hogy minek szült meg, ha nem is szeret??
Nekem 4 nagy gyermekek van. Én is őszinte leszek ugyanúgy és egyformán nem vagyok képes szeretni őket..De mind a négyet nagyon szeretem .Mind a négy gyerekemnek van valami olyan tulajdonsága amit imádok bennük,így nem is nagyon jön elő,hogy ki a kedvenc..A 19 éves fiamat imádom,mert okos,segítőkész,vagány,és hatalmas humora van..Emellett nagyon jóképű srác is..Szeretek a fiammal együtt lenni,mert jókat nevetek,és nagyon jókat dumálok vele..Bár a fiam nem ragaszkodik már erősen hozzám,de ez ne is gond..
17 éves ikrek megint teljesen más viselkedésűek..Imádom a lányokat,mert jó nézni,hogy egypetéjű ikrek,és mennyire különbözőek. Az egyik lányom csendes,tündéri,aki ragaszkodik a szüleihez.Ő rá mondom,hogy az a fajta lány aki egyszer megtalálja élete szerelmét és boldog lesz ha feleség,és anyuka lehet.Imádom,hogy még ma is igényli,hogy átöleljem,puszilgassam,hogy igényli a szülők szeretetét.Imádom a ragaszkodását..A másik lányom kis vadóc..Kicsiként is felvette a verseny bármelyik fiúval..Míg az egyik lány virágokat szedett,addig a másik összeszedte a környék összes tücskét,vagy békákat,vagy éppen a pókokat..Ma is 17 évesen sportos,vagány,és bármikor megvédi magát,megáll a lábán..Neki is hatalmas humora van,és eleven nagyon..Imádom benne,hogy annyira életrevaló,hogy egy kicsit önmagamat látom benne.
15 éves fiam a legkisebb.. A többiek azt mondják,ő a kedvenc mert ő a kicsike :) Van benne valami,talán azért mert fiú létére olyan mint a kisebbik ikerlányom..csendes,magának való..De a szemében ott van a huncutság..Van amikor igényli,hogy mi szülők szeretgessük,de van amikor mondja hogy "anya!!! ne a haverok előtt ölelgess,már nem vagyok kicsi!"
Őt is imádom,mert benne van egy igazi kisfiús báj..Ő olyan típusú férfi lesz aki még 40 évesen is "gyerekesen jóképű" lesz,és a nők ösztönösen babusgatni,szeretgetni szeretnék..
Mind a négy gyerekemet másként és másért szeretem..Nem egyformán szeretem őket,és mindegyik gyerekem különleges..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!