Hogyan csináljam? Mi a véleményetek? Van valaki még ilyen helyzetben?
Az a helyzet, hogy páromnak meg nekem más a családi hátterünk. Ő gazdag családból származik, ami azt is magába foglalja, hogy MÁS a neveltetése is, míg én hát eléggé nem gazdag családból.:P Teljesen máshogy neveltek, emiatt konfliktusok is szoktak lenni.:( Ne értsétek félre, nem azért írok, hogy szégyellem a szüleimet, stb... Hanem azért, mert félek, mikor barátom szüleivel találkozok, hogy meg lesz a véleményük, hogy ez a lány milyen buta, esetlen, csóró.:S:D Tudom, hogy magamat kell adnom nekik, de mégis, hogy viselkedjek? Megszólalni sem merek jelen állapotomban előttük ez miatt.:D
17,5/L
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:52
Hú, ez egy szuper ötlet, meg is fogadom, köszi:)
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:02
Ezt hogy érted?:S:(
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:02
Hát vannak dolgok, ami tényleg már nekem szokatlan, mert otthon nem ezt láttam. Húú, most mit is írjak.. Ez talán nem is azért van mert ő gazdag, csak én hiszem azt. Pl. ásványvíz márka, hogy csak a drágább a jó, mert nem hiába drága, azért mert minőségi, vagy, hogy jó hogy nem kaján fog spórolni. Stb.. Ilyenekre kell gondolni.
Kicsit ragaszkodósabb, mindenben kikéri az anyja tanácsait. Úgy gondolkodik a dolgokról mint az anyja. Jóó, tudom, hogy ez a normális, hisz azt látta mindig, abban nőtt fel.:)
Ezek még amiket írtál még nem elegek ahhoz, hogy jósolni lehessen. Lehet, hogy gazdagok, de emellett nem szórták kétkézzel, meggondolatlanul a pénzt, a másik variáció, hogy jöhet minden azonnal, amit a szem megkíván. Kaján spórolni szerintem az mindenütt a legutolsó, persze lehetnek extrém esetek. Az ásványvíz meg nem a legnagyobb kiadások közé tartozik, de tényleg lehet káros valaminek az ásványianyag összetéte, vagy éppen jobb. Ragaszkodósabb, ad az anyja véleményére, abban is nőtt fel, mégis téged választott.
Ha a szülők picikét is sznobok rossz szemmel nézhetik a "felkapaszkodó" lányokat, hogy legyenek viták, ne próbáld meg fölösleges dolgokkal kompenzálni a benned munkálkodó kisebbségi érzéseket, mert akkor rádhúzhatják, hogy azért van ez az ellentét köztetek, mert "onnan" jössz, ezt értettem, de ez egyáltalán nem biztos, csak erre ügyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!