Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam? Mi a vélemén...

Hogyan csináljam? Mi a véleményetek? Van valaki még ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy páromnak meg nekem más a családi hátterünk. Ő gazdag családból származik, ami azt is magába foglalja, hogy MÁS a neveltetése is, míg én hát eléggé nem gazdag családból.:P Teljesen máshogy neveltek, emiatt konfliktusok is szoktak lenni.:( Ne értsétek félre, nem azért írok, hogy szégyellem a szüleimet, stb... Hanem azért, mert félek, mikor barátom szüleivel találkozok, hogy meg lesz a véleményük, hogy ez a lány milyen buta, esetlen, csóró.:S:D Tudom, hogy magamat kell adnom nekik, de mégis, hogy viselkedjek? Megszólalni sem merek jelen állapotomban előttük ez miatt.:D

17,5/L

2011. ápr. 13. 15:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat, elgondolkozok a leírtakról.:) Tudom, igazatok van, csak sajna rendelkezek egy kis kisebbségi érzéssel is.:(:P
2011. ápr. 13. 15:57
 12/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:52

Hú, ez egy szuper ötlet, meg is fogadom, köszi:)

2011. ápr. 13. 16:01
 13/18 anonim ***** válasza:
A kisebbségi komplexusodat gyorsan felejtsd el, mert ha az véletlenül a szülők nagyzási komplexusával találkozna akkor ott puskaporos hordó lesz nem is sokára.
2011. ápr. 13. 16:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Ne a szülei miatt aggódj, hanem azt figyeld meg, hogy a barátod mennyire viselkedik úgy, mennyire igényli azt, amiben nőtt. Mert ha igen, akkor biztosan kettőtök között is gondok lesznek. Ha nem az ő stílusa ez a viselkedés, akkor nincs gond. Ja, és az is fontos, hogy mennyire ragaszkodik a szüleihez. Van amelyik pasi élete végéig annyira ragaszkodik a szüleihez, hogy fontosabb mint a párja.
2011. ápr. 13. 16:02
 15/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:02

Ezt hogy érted?:S:(

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:02

Hát vannak dolgok, ami tényleg már nekem szokatlan, mert otthon nem ezt láttam. Húú, most mit is írjak.. Ez talán nem is azért van mert ő gazdag, csak én hiszem azt. Pl. ásványvíz márka, hogy csak a drágább a jó, mert nem hiába drága, azért mert minőségi, vagy, hogy jó hogy nem kaján fog spórolni. Stb.. Ilyenekre kell gondolni.

Kicsit ragaszkodósabb, mindenben kikéri az anyja tanácsait. Úgy gondolkodik a dolgokról mint az anyja. Jóó, tudom, hogy ez a normális, hisz azt látta mindig, abban nőtt fel.:)

2011. ápr. 13. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Ezek még amiket írtál még nem elegek ahhoz, hogy jósolni lehessen. Lehet, hogy gazdagok, de emellett nem szórták kétkézzel, meggondolatlanul a pénzt, a másik variáció, hogy jöhet minden azonnal, amit a szem megkíván. Kaján spórolni szerintem az mindenütt a legutolsó, persze lehetnek extrém esetek. Az ásványvíz meg nem a legnagyobb kiadások közé tartozik, de tényleg lehet káros valaminek az ásványianyag összetéte, vagy éppen jobb. Ragaszkodósabb, ad az anyja véleményére, abban is nőtt fel, mégis téged választott.

Ha a szülők picikét is sznobok rossz szemmel nézhetik a "felkapaszkodó" lányokat, hogy legyenek viták, ne próbáld meg fölösleges dolgokkal kompenzálni a benned munkálkodó kisebbségi érzéseket, mert akkor rádhúzhatják, hogy azért van ez az ellentét köztetek, mert "onnan" jössz, ezt értettem, de ez egyáltalán nem biztos, csak erre ügyelj.

2011. ápr. 13. 16:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, tudom. Nem is az a bajom, hogy szórják-e vagy nem a pénzt. Amúgy nem szórják abszolút. Adnak magukra az tény, de semmi pénzszórás. Egyszerűen tényleg csak az a bajom, hogy félek, hogy beégek, mert butának, neveletlennek, vagyis rosszul neveltnek tűnök előttük. :)
2011. ápr. 13. 16:45
 18/18 anonim ***** válasza:
És látod, ez a jó. Hogy felismered, hogy mások másképp élnek, felismered, hogy esetleg lehet változtatni is, ha az övéké elfogadhatóbb, jobb, korrektebb. De lehet, hogy a párod meg tanul a te szabadabb viselkedésedből, az önállóságodból. A baj az lenne, ha nem igazodnátok egymáshoz, nem változnátok. Az szakításhoz is vezethet idővel.
2011. ápr. 13. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!