Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan csináljam majd? Volt...

Hogyan csináljam majd? Volt vki hasonló helyzetben? Lehet belőle gondom?

Figyelt kérdés
2011 márciustól itthon vagyok, 2011juniban szültem, azóta gyesen vagyok. munkából jöttem el, szóval elvileg jelenleg is van munkahelyem. úgy néz ki, h lenne itt egy lehetőségem dolgozni, amit szeretnék is anyagi okok miatt, fiam meg bölcsibe menne. az lenne a kérdésem, h így h gyesen vagyok a munkahelyváltás hogy alakul majd, mit kell csinálnom? felmondani a régin? mikor? ha már tuti az új meló? v mindegy mert úgyis csak gyest kapok? bármilyen segítség, tapasztalat jöhet :)
2011. aug. 5. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Van munkahelyed és mégis Gyes-en vagy? Miért nem Tgyáson, vagy Gyed-en? Bocsi, h visszakérdeztem, de ez fontos lenne a válasz szempontjából.

A másik, ha jól értem, még egy hónapos a kicsi? És mikortól mennél dolgozni? A mi bölcsinkben pld. 6 hónaposnál fiatalabb gyereket nem is vesznek be.

2011. aug. 5. 09:03
 2/5 A kérdező kommentje:

bocs elirtam 2010ben szültem, 14hos lesz fiam. bocs :-)

és azért gyest mert nem volt meg a ledolgozott 1évem előtte 18 nap hiányzott. igy szülés ota gyesen vagyok. :-(

2011. aug. 5. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Értem. Így már más a helyzet :))

Na szóval, akkor az van, hogy előbb szerintem menj biztosra az új helyen. Utána (vagy közben is akár) nyugodtan felmondhatsz a m.helyeden, hiszen a gyest így is, meg úgy is kapod, az nem érinti azt, hogy van-e m.helyed vagy nincs. Az alanyi jogon jár mindenkinek a gyerek 3 éves koráig. Akkor nem jár, ha mellette 8 órában dolgozol, 4-ben, illetve 6 órában lehet.

2011. aug. 5. 09:52
 4/5 A kérdező kommentje:
én is igy gondoktam :-) köszönöm!!!
2011. aug. 5. 11:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs mit! Sok sikert! :)
2011. aug. 5. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!