Hogyan csináljam? Mi a véleményetek? Van valaki még ilyen helyzetben?
Az a helyzet, hogy páromnak meg nekem más a családi hátterünk. Ő gazdag családból származik, ami azt is magába foglalja, hogy MÁS a neveltetése is, míg én hát eléggé nem gazdag családból.:P Teljesen máshogy neveltek, emiatt konfliktusok is szoktak lenni.:( Ne értsétek félre, nem azért írok, hogy szégyellem a szüleimet, stb... Hanem azért, mert félek, mikor barátom szüleivel találkozok, hogy meg lesz a véleményük, hogy ez a lány milyen buta, esetlen, csóró.:S:D Tudom, hogy magamat kell adnom nekik, de mégis, hogy viselkedjek? Megszólalni sem merek jelen állapotomban előttük ez miatt.:D
17,5/L
Első: Azért köszi, hogy végig olvastál...:P
Második, köszönöm a válaszod.:) Tudom tudom, csak mégis annyira látszik 1-2 helyzetben, hogy őt így nevelték, engem meg úgy.:( Lehet bolond vagyok, de a barátaim is olyanok mint én, mármint itt anyagi helyzetre gondolok, és ők is hasonlóak gondolkoznak. Előttük nem gond bármiről is beszélni úgy érzem. De ez az érzés megszűnik mikor barátom szüleivel beszélek, vagy csak hallom őket beszélni, mert mint ha más bolygón lennének.o.O
Szereted a fiút? - Igen.
Azért szereted,amilyen? - Igen.
Nem a pénzéért szereted? - Nem.
Akkor mi a kérdés? Nyilván a szüleinek el kell majd fogadniuk téged,és lehet,hogy őket abszolút nem fogja érdekelni,hogy kik a szüleid,és mennyi pénzetek van,csak az,hogy a fiút szeresd és boldog legyen veled.Azt látom egy kicsit,hogy benned előítélet van a "gazdagabbakkal" kapcsolatban, ezért érzed a feszültséget emiatt. Nehogy azt hidd,hogy a pénzük vagy a "neveltetés" bármin is változtat. Egyszerűen csak add önmagad, szeresd a fiút úgy,ahogyan Te is szeretnéd,hogy téged szeressen,a többin meg majd ráérsz rágódni,amikor találkozol a családjával,addig felesleges ezen pörögni. Ha nem lenne sok pénzük,akkor is biztosan megfordulna a fejedben,hogy kedvelnek-e majd a szülei...a pénz nem a legfontosabb,attól,hogy gazdagabbak,mint Ti, ugyanolyan emberek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!