Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom elhunyt és valami szép...

Párom elhunyt és valami szép idézetet szeretnék a koszorú szalagjára íratni. Ötletek?

Figyelt kérdés

Én erre gondoltam: "Sosem hal meg, ki szívünkben él."

Kíváncsi lennék több idézetre is, hogy tényleg a legmegfelelőbb kerüljön rá.

2011. ápr. 13. 14:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
64%

Amikor az én párom halt meg ez volt a szalagjára írva: "Csodás valóság voltál, s most utolérhetetlen álom lettél."

Ő 20 éves volt.

2011. ápr. 13. 18:14
 22/26 A kérdező kommentje:

Ez valóban nagyon szép!

Őszinte részvétem! Borzalmas, hogy ilyen fiatalon eltávozhatnak tőlünk szeretteink.

2011. ápr. 13. 18:26
 23/26 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 86%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:26

gyönyörű...

Megkönnyeztem.

Kérdező kívánok kitartást...erőt ehhez a nehéz időszakhoz...bele sem tudok gondolni mit érezhetsz:( Azt hiszem egy részem nekem is meghalna:(

Részvétem

2011. ápr. 13. 18:30
 24/26 anonim ***** válasza:

Köszönöm kedves 18:30-as (előző). Nem vagyok nagy poéta, de ez valahogy most "kibukott" belőlem, hogy így beleképzeltem magam a Kérdező helyébe. Én is nemrég vesztettem el a legeslegjobb Pajtásomat, de a veszteség érzése szerintem hasonló. És a szerelem meg a barátság azonos alapokon fekszik...

15:26-os voltam.

2011. ápr. 13. 19:21
 25/26 anonim ***** válasza:

ezt TE írtad? Hát megfogalmaztad, amit én is éreznék...remélem soha nem kell megtapasztalnom...Kérdező, írd rá amit tiszta szívből érzel, hiszen valaki jól írta : "Szívek őrzik nem szavak..."

Tiszta szívből kívánok felépülést, hogy újra tudj kezdeni egy életet...fontos, hogy tudd Ő is attól lenne boldog, ha Te is az lennél.

Minden jót!

2011. ápr. 13. 22:24
 26/26 anonim ***** válasza:
Mi történt veled azóta?
2012. aug. 3. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!