Volt olyan kapcsolatotok, esetleg ismertek olyanokat akik a munkahelyükön jöttek össze egymással?
Figyelt kérdés
Hogyan jöttetek össze, és milyen tartós lett? Egyáltalán érdemes a munkahelyen ismerkedni? Hogyan "szokás"?2011. ápr. 11. 23:24
11/17 anonim válasza:
Én a férjemmel a volt munkahelyünkön ismerkedtünk 10 éve. Az első 4 hónap úgy telt el, hogy nem találkoztunk, csak hallottam róla, de így is nagyon ellenszenves volt. Ha igazán be akarom vallani, gyűlöltem! Jókat nevetünk rajta néha:) Majd egyszer úgy hozta a sors, hogy összefutottunk, beszélgettünk, aztán össze barátkoztunk. Mikor ő is kilépett egy 5 éves kapcsolatból, akkor kezdtünk igazán barátok lenni, s a nagy barátság kialakult szerelemmé. 6 éve a férjem, van egy közös gyerekünk és mai napig nagyon boldog és szerelmes házasságban élünk.
12/17 anonim válasza:
Én egyszer voltam ilyenben, de nem lett jó vége... Persze ez sok mindentől függ. De utána tényleg munkahely váltás lett, mert nem működött a dolog, és képtelenség volt úgy utána együtt dolgozni.
14/17 anonim válasza:
Akkor xar mikor utána is nézned kell a fejét,ha mondjuk ő átvert és elhagyott. legtöbb esetben rosszul végződik. Persze emberektől és legfőképpen inteligenciától is függ
15/17 anonim válasza:
Én munkahelyen jöttem össze a férjemmel. 5 éve vagyunk házasok. :)
16/17 anonim válasza:
Mi is munkahelyen jöttünk össze. Több, mint egy éve vagyunk együtt, és most megint úgy hozta a sors, hogy egy munkahelyre sodort minket az élet. Sokan mondják, hogy nem jó egy helyen dolgozni a párunkkal, de én már annak is örülök, hogy látom :) Persze a magánügyet otthon tartjuk, s ha úgy van, nem szólunk egész nap egymáshoz, mert más munkakörben vagyunk.
17/17 anonim válasza:
Mi az akkori munkahelyünkön jöttünk össze több, mint két éve és azóta már házasok vagyunk. Pedig csak haverságnak indult, mivel mindkettőnknek volt kapcsolata. Aztán, mikor már egyedülállók lettünk (teljesen független okok miatt), kezdtünk jobban érdeklődni a másik iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!