Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérlek SEGÍTSETEK!? Barátnőmme...

Kérlek SEGÍTSETEK!? Barátnőmmel 9 hónapja járunk. Szülei elváltak, apja osztrákba költözik, anya Hollandiába. Anyja kötelezővé tette hogy vele kell mennie. De akkor velem szakítania kéne pedig nagyon szeretjük egymást. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Barátnőm 16 éves,tehát vannak alapvető jogai én úgy tudom.Az anyjánál van a gyámság joga,ennek ellenére eldöntheti hogy itthon maradjon??Nagyszülőknél esetleg? Vagy nálam??Mert anyja úgy bánik vele mint egy rabszolgával,semmi nem tetszik amit ő csinál vagy mond.Szemébe mondta hogy bánja hogy megszülte meg ilyen dolgok egyszer ki is tette a lakásból és addig nálam volt.Szóval nem ellenbeszélni akarok,de mind a ketten én is és barátnőm is úgy látjuk,jobb ha nem megy vele.Szóval most döntésképtelen vagyunk....

Minden lehetőség érdekel még a jogi utak is csak legyen valami megoldás.

Kérlek SEGÍTSETEK rajtam/rajtunk!!!!!!!!!!!!!!

2011. ápr. 11. 22:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha összevesztek mi lesz a lányal ki fogja eltartani hagya ott a sulit, a nagymama el tudja akkarja, tartani van olyan állapotban a nagyi hogy kezelni tudjon egy 16 éves tinit.
2011. ápr. 12. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!