Csak engem idegesít, hogy semminek nem tud örülni? Mit tehetnék ellene?
A férjemröl van szó. Régebben is feltünt, azt hittem rossz ajándékot vettem vagy nem tud feloldódni rendesen. De sajnos rá kellett jönnöm, hogy valóban semminek nem örül. Nem csak ajándéknak nem, annak sem, hogyha valami jó vagy kellemes dolog történik vele. Elismerte, hogy igazam van, a múltjával takarózott már megint (ha elökerül valami hibája, rögtön a múltját hozza fel). Mondtam neki, hogy ha ez így van, akkor próbáljon meg rajta változtatni. Erre közli, hogy úgysem fog menni...:(
Már ott tartok, hogy semmit nem kap tölem, borzalmas látni azt az arckifejezést mikor meglátja. Karácsonyra még megkíséreltem neki egy felsöt, de aztán amilyen fapofával kibontotta és ránézett, majdnem elsírtam magam. A gyermekünk születésének sem örült, a házasságunknak sem...
Mit lehet kezdeni egy ilyen emberrel? Sosem fogom tudni megváltoztatni?:(
Lehet hogy ferjed autista, hogy gyerekkoraban soha nem volt ez diagnozolva.
Ok nehezen tudnak beleilleszkedni a tarsadalomba, nem viselkednek ugy mint a tobbiek elvarjak. Nem tudnak nagyon arc es testmozgasbol olvasni, es ok sem nagyon hasznaljak ezt a fajta kommunikaciot.
Szia!
Teljesen együtt érzek Veled!
Én a férjemet 14 év alatt egyszer sem láttam nagyon de nagyon örülni,sőt sokszor mondom neki hogy olyan érzéketlen,vagy nem is tudom kifejezni magam.Úgy érzem hogy szeret,de nincs benne semmi romantika,és semminek nem örül.Én meg sokszor ugrok ki a bőrömböl,meg sokszos még sírok is örömömben.Ez nekem annyira fáj,hogy csak cinikusan nevet rajtam,meg beszól,hogy ha látja hogy nagyon örülök valaminek.Annyi mindennel próbálkoztam már,annyi mindennel megleptem már,más férfi szerintem a mennyekben lenne,de ő nem.Köszi,ennyit mond,rezzenéstelen arccal.Szexet is mindig én kezdeményezem,és akkor mondja,hogy hát jó,akkor legyen.
Hát nem egyszerű egy helyzet ez. Én a feleségemmel éltem ugyanezt át...bármit kapott, bárhova vittem, bármit csináltam semmi nem volt jó neki. Mentünk nyaralni,minden nap étterem, kényeztettem. Kérdeztem tőle:hogy érzed magad?-jól. -na mondom de jó :-( vettem neki tök szép rucikat, szexi fehérneműket,stb.hát annak se örült. Vettem neki egy autót, mondván nem tud mivel elmenni itthonról(az enyém nagy neki). Na annak se örült. Szex:heti, kétheti 1 szer, de azt se élvezte. Így aztán én se nagyon...most folyamatban van a válóperünk. Azóta 360 fokot változott az életem. És jó irányba!!!
De azt ajánlom, ne váljatok el! Próbáljatok meg valahogy dűlőre jutni. Mindenkinek jobb lenne(talán).
Nem szeretnék rögtön a válásra gondolni, mert más téren nincs baj vele, pl. dolgos, segítökész, önzetlen ember.
Csak segíteni szerettem volna, hogy ne fogjon fel mindent egyhangúan.
Ha pszichológus segíthetne, akkor megbeszélem vele, hogy próbáljuk meg.
16:56-os válaszolónak:
Igen, kísérteties a hasonlóság a férjeddel. Te hogyan kezeled?
Nem értem az egészet. Nyilván mindig is ilyen volt, nyilván ha hozzámentél akkor szeretni tudtad így is.
Nem lehet, hogy valami más változott?
Igen, tudtam szeretni, tudom most is, csak akkor még nem gondoltam, hogy ez ilyen lényeges lesz, egyszerüen csak zavar. Alapjaiban nem akarom megváltoztatni egyáltalán, de szerintem ez egy tanult viselkedési forma és nem alapvetö vele született tulajdonság. Ezért reménykedtem, hogy lehet "faragni" rajta.
De akkor majd szakember megmondja. Nem akartam, hogy mikor majd a lányunk nagy örömmel fut hozzá frissen szedett virágcsokorral, ö meg faarccal bámulja, rosszabb esetben kommentárral füszerezze.
Vagy megmondjam a lányunknak, hogy az apjától örömöt ne várjon?
Így aztán én se nagyon...most folyamatban van a válóperünk. Azóta 360 fokot változott az életem. És jó irányba!!!
:-DDD Ez geometriailag nem igazán jön ki :)
:-)))
Van igazad...
De a lényeg, hogy tényleg jobb lett az életem...
En lany vagyok, es sajnos en sem tudom kimutatni, azt, hogy mennyire orulok, pedig belul nagyon boldog vagyok, de sajnos ez nem jon at kivulre.
Ezert o nem hibas... szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!