Hány éves voltál, amikor már nem kértél engedélyt, hanem csak bejelentetted, hogy ott alszol az új párodnál?
18 (közel 19).
Mivel akkor már (egyetem miatt) albérletben laktam, nem igazán volt kitől elkéretőznöm.
Ettől függetlenül Édesanyám tudta, hogy hol alszom és kivel... :)
nem volt ilyen,mivel-bár 16 és fél éves koromtól szűz nem vagyok-,18 éves koromig nem éreztem késztetést együtt alvásra.
Amikor meg már igen,18 múltam kicsivel,akkor elkezdtem egyetemre járni,kollégium,nem kellett engedély csak a portás bácsitól:) (tőle is csak befizetni a pénzt amiért idegen alszik a koliban)
asszem én soha nem kuncsorogtam anyámnál, hogy hadd menjek át a barátomhoz.
mondjuk az első komoly fiúm 17-18 évesen volt, ennyi idősen már felesleges tiltani az ilyesmit, vagy játszani a bigott, szigorú szülőt.
mivel anyum ismerte és kedvelte a srácot, így csak be kellett jelentenem, hogy ma este nem alszom itthon, és már mehettem is. tudta hol vagyok, tudta kire bíz. hozzáteszem a fiatalember majdnem napra pontosan 7 évvel volt idősebb nálam, szóval nem afféle hebehurgya tiniként viselkedett, felelősségteljesen bánt velem.
Nem emlékszem,mert eléggé féltettek és nekik fontos a külsőség.Sajnos ő nem igazán bíztak benenm, úgy hogy szerintem 23 évesen ha engedélyt nem is kértem,de megkaptam a negatív véleményt.
18-23-ig voltam együtt egy fiúval, szóval azt nehezen de megszokták,de azt tudom h. 18-20 évesen még engedélyt kellett kérnem mindenért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!