Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egykék! Tényleg olyan rossz,...

Egykék! Tényleg olyan rossz, ha nincs tetvére az embernek?

Figyelt kérdés

Van egy kislányom, egyelőre nem szeretnénk második babát, viszont mindenki azzal jön, hogy márpedig legalább két gyereket kell vállalnunk és igazságtalan, ha nem lesz kistesó...

Egykék, miként éltétek meg, hogy nincs testvéretek?

Tényleg annyira rossz lenne egykének lenni?

Egykék érzéseire lennék kíváncsi, hogy ők hogy élték meg ezt a dolgot, tényleg hiányzott-e nekik a testvér, érte-e őket hátrány emiatt.

Köszi előre is a válaszokat!

2011. ápr. 11. 11:15
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

14 éves koromig egyke voltam,akkor született egy öcsém

Ma már 10 éves,örülök hogy nincs velem egykorú tesóm,és hogy tizenéves koromig egyke voltam.

De örülök öcsémnek is,egyrészt jó egy kistesó,és annyiból is jó hogy mikor elköltöztem,akkor anyáék nem maradtak ketten,öcsém még vagy 10 évig ott van.Igy gyakorlatilag én inkább pótanyuka voltam neki mint tesó,a nagy korkülönbség miatt is.És szeretek is igy vele lenni,sosem volt a nyakamba varrva mint sok helyen.

1 gyereket szeretnék,párom is (azért fontos a férj véleménye is,ő egykeként nőtt fel),aztán majd ha nagyjából megnőtt a gyerkőc,akkor lehet kap egy kistesót.

De kis korkülönbséggel nem kell 2 gyerek,az fix

2011. ápr. 11. 12:26
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

12:10

Erről most az jutott eszembe, hogy ha az embernek nincs gyereke, akkor azt hallgathatja, hogy márpedig szülni muszáj. Ha már van, akkor az jön, hogy na de egy nem elég?! Nemsemmi! :)

2011. ápr. 11. 12:30
 23/34 A kérdező kommentje:

12:30

Igazad van. Végülis másoknak semmi sem jó úgyse. :)

Tehát felesleges ezen gondolkoznom, úgy lesz jó, ahogy lesz és punktum. :)

2011. ápr. 11. 12:32
 24/34 anonim ***** válasza:
Nem olyan rossz mert akkor úgy szokja meg. Nekem sincs testvérem és mégis nagyon jól megvagyok.
2011. ápr. 11. 12:48
 25/34 anonim ***** válasza:

pedig az az egyik legjobb dolog, ha testvére van az embernek.

nem baj, ha sokkal idősebb nekem az egyikük igen, amásikuk sokkal fiatalabb, mint én. nem martuk egymást gyerekkorunkban mert akkor más volt az érdeklődési körünk, mára legjobb barátok vagyunk.

2011. ápr. 11. 13:54
 26/34 anonim ***** válasza:
Hát, mi négyen vagyunk lánytesók!34,30,21,17 évesek!Imádom őket.Nem adnám semmi pénzért ezt az érzést!!Jó tesók vagyunk-mindig számíthatunk egymásra!
2011. ápr. 11. 14:42
 27/34 A kérdező kommentje:

Igen jó tesónak lenni.

Nekem is van egy bátyám és imádom.

Ez oké.

De én arra voltam kíváncsi, hogy az egykék rosszul érzik-e magukat, mert egykék...

De persze mindenkinek köszi a válaszokat!

2011. ápr. 11. 15:17
 28/34 anonim ***** válasza:
Egykeként állandóan egyedül voltam... "magányomnak" akkor lett vége, amikor gimiben kollégista lettem... imádtam, hogy sokan vagyunk, csupa szép emlékem maradt... anyagilag hatalmas előnyt jelent az egykeség, szüleim segítségével mindenem megvan... de olyan jó lenne most felnőttként megosztani a családi gondokat mondjuk egy tesóval... azt sem bánnám, ha kevesebb jutott volna e miatt... kislányunk most 11 hónapos és szeretnénk egy kistesót...
2011. ápr. 11. 15:29
 29/34 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nem rossz.
2011. ápr. 11. 20:07
 30/34 anonim ***** válasza:
Késöbb nem szeretnél gyereket amúgy ha van tesó ott lesznek egymásnak és addig se a szüleiken lognak.
2011. ápr. 11. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!