Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egykék! Tényleg olyan rossz,...

Egykék! Tényleg olyan rossz, ha nincs tetvére az embernek?

Figyelt kérdés

Van egy kislányom, egyelőre nem szeretnénk második babát, viszont mindenki azzal jön, hogy márpedig legalább két gyereket kell vállalnunk és igazságtalan, ha nem lesz kistesó...

Egykék, miként éltétek meg, hogy nincs testvéretek?

Tényleg annyira rossz lenne egykének lenni?

Egykék érzéseire lennék kíváncsi, hogy ők hogy élték meg ezt a dolgot, tényleg hiányzott-e nekik a testvér, érte-e őket hátrány emiatt.

Köszi előre is a válaszokat!

2011. ápr. 11. 11:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Nekem van egy barátnőm(akivel együtt nőttem fel),Ő egyke gyerek,és mindig írigyelte,hogy nekem vannak tesóim!!!
2011. ápr. 12. 07:50
 32/34 anonim ***** válasza:

A legszebb és legjobb dolog, amit a szüleimtől kaptam, az a testvérem!!! :)

Ennek ellenére én is egy gyereket tervezek!

26N

2011. ápr. 15. 12:13
 33/34 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem lehettél agyonkényeztetve... én utáltam volna egy testvért. Főleg ha az ócska rongyait kellett volna hordanom, vagy ilyesmi. De egyébként is. Felnősz, és a testvéred egy idegen lesz. Gyerekként meg nyűg.

De gondolom a valódi kérdés az, hogy szólj-e másik gyereket. Szerintem ne szülj, de ha idáig jutottál, úgyis fogsz.

2011. ápr. 15. 17:50
 34/34 A kérdező kommentje:

Az én tesóm nem lett idegen számomra, ez furcsa hozzáállás. S még a levetett gönceit sem kellett hordanom, pláne hogy ő pasi és meg nem. :)

Ha nekem szólt, hogy eddig jutottam, és tuti szülni fogok, akkor meg örülök neki, hogy te már tudod mit fogok csinálni, mert én még nem. :)

Leginkább nem szülnék, de mit tudom én mit hoz a holnap.

Viszont az már tuti, hogy mindegy, hogy van-e tesód vagy sem, nevelés és ész kérdése, hogy mennyire vagy képes értelmesen és előítélet-mentesen válaszolni.

Köszi a többiek válaszát is!

2011. ápr. 15. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!