Hogyan hozzam rendbe a dolgokat?
Szerintem normális, hogy így érzed. Lemerültek a telepeid kicsit..:) Évtizedek óta tepersz, tanulsz, melózol. A vőlegényed egy főnyeremény, biztos szeret téged, és azért küzd, mert tudja, pár év múlva mennyivel jobb életetek lehet együtt, ha ezt végigcsinálod.
A helyedben kivennék 2 hét szabit, és az egyetemmel nem törődve elmennék valahova a párommal kikapcsolódni. Nem kell, hogy drága hely legyen, vagy külföld.. akár egy ismerős nyaralója is lehet távol mindentől, ahol lehet sétálni, lábat lógatni, stb. Közben tervezgethettek is, hogy milyen életetek lesz, miután lediplomáztál.. milyen munkát szeretnél vállalni, mennyiben is járul ez hozzá ahhoz, hogy közelebb kerüljetek céljaidhoz. Emlékeztesd magad rá, miért is csinálod ezt az egészet.
De ezen kívül ne agyalj se az egyetemen, sem pedig a munkádon. Ha hazaért, bőven ráérsz foglalkozni velük, túl sok mindenből nem maradhatsz ki, a problémák pedig megvárnak..
ha már megvan a melóhely,akkor beszélj velük,legyél levelezős fizetős,Cég meg szépen fizesse.
Én is nappalin kezdtem az msc-t,de meló mellett elegem lett.
Most még fél év és végzek,levelezőn,fiezetősön.
Annyi hogy alá kellett irnom egy tanulmányi szerződést,hogy +2 évig köteles vagyok itt dolgozni.
De jól fizetnek,jó helye,hülye lennék elmenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!