Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam rendbe a dolgokat?

Hogyan hozzam rendbe a dolgokat?

Figyelt kérdés
Kezd elegem lenni az egyetemből, már 4. éve csinálom és unom már. Főleg mióta összeköltöztem a vőlegényemmel nincs kedvem hozzá. Hetente 4 alkalommal kell bemenjek délután, 3tól 9ig( mesteri), és egyre többször nem megyek be, mert inkább a barátommal akarok lenni. Amúgy szeretem amit csinálok, de elég fárasztó meló mellett, sokszor haza se tudok menni, hanem rohanok órára, este fél 10 körül érek haza hullafáradtan. Szeretnék visszakerülni a régi lendületbe, de nem tudok. A vőlegényemet is sajnálom, alig tudok vele foglalkozni, hétközben ő takarít, főz, tudom, hogy szivesen csinálja, szivesen támogat, de félek, hogy besokal egy idő után, hogy ennyire nem tudok foglalkozni vele. De az egyetemet se akarom elhanyagolni, de még másfél év van hátra. Kezd elegem lenni az egészből. Normális ez? Mit tennétek a helyemben?
2011. ápr. 10. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem normális, hogy így érzed. Lemerültek a telepeid kicsit..:) Évtizedek óta tepersz, tanulsz, melózol. A vőlegényed egy főnyeremény, biztos szeret téged, és azért küzd, mert tudja, pár év múlva mennyivel jobb életetek lehet együtt, ha ezt végigcsinálod.

A helyedben kivennék 2 hét szabit, és az egyetemmel nem törődve elmennék valahova a párommal kikapcsolódni. Nem kell, hogy drága hely legyen, vagy külföld.. akár egy ismerős nyaralója is lehet távol mindentől, ahol lehet sétálni, lábat lógatni, stb. Közben tervezgethettek is, hogy milyen életetek lesz, miután lediplomáztál.. milyen munkát szeretnél vállalni, mennyiben is járul ez hozzá ahhoz, hogy közelebb kerüljetek céljaidhoz. Emlékeztesd magad rá, miért is csinálod ezt az egészet.

De ezen kívül ne agyalj se az egyetemen, sem pedig a munkádon. Ha hazaért, bőven ráérsz foglalkozni velük, túl sok mindenből nem maradhatsz ki, a problémák pedig megvárnak..

2011. ápr. 10. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy csináltam az egyetemet, hogy már együtt éltem a vőlegényemmel, csak azzal a különbséggel, hogy én vezettem a háztartást is. Volt, hogy este 7ig voltam órán, egy óra volt gyalog haza az út, 8kor kezdtem megfőzni másnapra, takaritás, stb... és nem adtam fel, meglett a diploma. Mi is nagyon szerettünk volna együtt lenni, de az élet kötelességeket is tartalmaz :)Szerintem ne add fel a sulit.
2011. ápr. 10. 20:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, nagyon kedves vagy. Valószínűleg azért is ment el a kedvem, mert találtam már munkát a szakmámban és mesteri után is itt akarok maradni, nagyon szeretem. Ezért már nincs igazából nagy téte, ha abbahagynám se veszítenék semmit, de nem nem akarom abbahagyni, ki tudja, egyszer még lehet szamítani fog, hogy mesterim is van. Még kicsivel több mint egy év, innen már hülyeség lenne abbahagyn. De valószínúleg emiatt sincs már kedvem hozzá, mert már elértem vele amit akartam és sajnos a munkámra se tudok úgy koncentrálni ahogy kéne, mert sokszor nagyon fáradt vagyok.
2011. ápr. 10. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs már sok hátra, ezt fél lábon is ki kell bírd! Ne aggódj, a párod nem fog elhagyni, megharagudni, de ha aggódsz, nyugodtan ülj le beszélgetni vele erről, de teljesen biztos, hogy megérti a helyzetet. Azért a mesteri nem semmi, ne hagyd abba, ha már ennyit elvégeztél belőle! Sok szerencsét:)
2011. ápr. 10. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Hátha szeptembertől meghirdetnek délelőtti órákat is! Kitartás és sok boldogságot Nektek! A vakáció jó ötlet, ha csak pár napot ki tudsz hagyni vagy néha egy-egy órát már sokat segíthet!
2011. ápr. 10. 21:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Délelőtti órákra nem tudnék bemenni, mert délelőtt dolgozom. Sajnos szabadságunk minkettőnknek csak augusztusban lesz, órákról már lógtam mostanában, meg kétszer meg is voltam fázva, szóval suliból se nagyon tudok hiányozni. Muszáj kihúzzam így nyárig, akkor legalább csak a meló lesz, amivel nincs baj, mert nagyon szeretem és csak 3ig dolgozom, utána az egész délutánom szabad lesz.
2011. ápr. 10. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:

ha már megvan a melóhely,akkor beszélj velük,legyél levelezős fizetős,Cég meg szépen fizesse.

Én is nappalin kezdtem az msc-t,de meló mellett elegem lett.

Most még fél év és végzek,levelezőn,fiezetősön.

Annyi hogy alá kellett irnom egy tanulmányi szerződést,hogy +2 évig köteles vagyok itt dolgozni.

De jól fizetnek,jó helye,hülye lennék elmenni...

2011. ápr. 11. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!