Hogyan tanítsam be a most hozzám került 6 hónapos szamojéd kutyámat? Milyen fontos dolgokat és hogyan tanítsak meg neki?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 17:12
2/9 anonim válasza:
Alapvető viselkedési normákat, és alap parancsszavakat kezd. Meg a sétáltatást
3/9 anonim válasza:
bocsi, de hol vettél szamojéd kutyust? azt kajtatok fél éve.köszi.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem vettem, hanem egy ismerősömtől kaptam teljesen ingyen, mert az előző kutyám eltűnt... :-(
Na szóval, hogyan tanítsam be, és miért ne kezdjem még el???
2011. máj. 7. 18:01
5/9 anonim válasza:
Mert fiatal. Várj 1-2 hónapot, és kezdheted az alapozást
6/9 anonim válasza:
6 hónapos kutya fiatal lenne a tanításhoz?? Ezt komolyan gondoljátok?? Mikor tanuljon, 15 évesen???
Kérdező: a szami elég makacs kutya, bonyolult személyiséggel. Szerintem keress rá kifejezetetten szamojédekkel foglalkozó oldalakra, nézz körül ott, vagy írj az oldal készítőjének. Angolul biztos több ilyen van, magyar már kevesebb, talán érdemes lenne szamojéd tenyésztőtől segítséget kérned. Írj nekik egy kedves levelet, remélhetőleg ellátnak pár tanáccsal.
Ez pl szerintem egy elég jó szamojéd kennel, a tulaj biztos nagyon ért a szamikhoz.
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
18:36 és 18:39, ha esetleg az én kérdésemre válaszoltatok volna az azért jó lett volna....
2011. máj. 7. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!