Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magunk alakítjuk a sorsunkat?...

Magunk alakítjuk a sorsunkat? Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 14:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mi próbálnánk a kitűzött célokkal alakítani életünket,de a sors,szerencse,beleavatkozik elviszi negatív vagy pozitív irányba.
2011. ápr. 10. 19:08
 22/23 anonim ***** válasza:
85%

A nagymamámnak van erről egy sztorija. 17 évesen talál rá a szerelem, 20 évesen összeházasodtak, erejük teljében voltak és nagyon boldogok. Úgy érezték hegyeket mozgathatnak meg. Egy nap a dédimnek a nagymamám azt mondta, hogy reméli szép életük lesz, hiszen maguk alakítják a sorsukat. A dédim csak mosolygott.

Mai fejjel azt mondja, hogy a dédid tudott valamit. Sajnos mindig vannak "véletlenek" na meg persze "szerencsék" is amik nagyban alakítanak az ember életén. Sokat dolgoztak mégis nehézskesen állt össze az életük, a nagypapám korán meghalt és még sorolhatnám. Nagyim szerint bár 50%ban az emberen múlik, hogy mit hoz ki (talpra esettség, tanultság stb) de van 50% ismeretlen erő, sors is.

Én még nem tudom, majd kiderül:)

L/19

2011. ápr. 10. 20:35
 23/23 anonim válasza:
55%

Erre a kérdésre nem lehet egyértelmű választ adni. Részben mindenki képes befolyásolni a sorsát: képes vagy eldönteni milyen autót fogsz venni, ki választani a munkahelyed. De számos olyan dolog van az életben amit nem tudsz befolyásolni. A sorunkat nem tudjuk 100%-ban irányítani de jó vagy rossz irányba terelni annál inkább.

Remélem segítettem.

2011. ápr. 17. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!