Állandóan azon vitatkozunk, hogy nincs munkám, mit tegyek?
Kulfold - ez a jelen es a jovo sajnos... Mo-n nincs jovo sem fiatalnak, sem idosnek.
Ha nincs nagyon jo kapcsolatod, akkor szinte lehetetlen munkat talalni, foleg videki regiokban.
Nehéz bármilyen tanácsot adni munkakereséssel kapcsolatban.
Elég kilátástalan a helyzet szerintem jelenleg sokuknak...
Az alapkérés az volt, hogy mit tegyél, hogy ne veszekedjetek anyukáddal. Az a baj, hogy ők még más rendszerben nevelkedtek és kezdtek el dolgozni, amikor még mindenkinek volt munkája.
Ezért sokan nem tudják megérteni, hogy már más világ van. És mivel őket is zavarja a helyzet, segíteni sem tudnak, így jobb híján veszekedéssel vezetik le a feszültséget.
Nem diploma kellett volna a népnek, hanem szakmunkát kellett volna tanulni, akkor most dolgozhatna mindenki heti 60 órába havi 80ezerért(persze adózás előtt).
Jó lenne ha a szakirányú végzettség lenne a feltétel és a rokoni kapcsolat az előny nem pedig fordítva.
Sajnos, sokan egymásra mutogatnak, hogy ki a hibás meg ilyenek. Egyszer a TV-ben láttam egy nagyothalló lányt, aki jelentkezni akart valamelyik iskolába, de mindig azt mondogatták, hogy majd értesítenek, de mégsem tették. A szülei tudják, hogy nem a lányuk a hibás az egészben, tehát nem okolhatják őt, hogy miért nem vették fel.
A munkakeresésében, ha valaki jelentkezik egy állásra, arra is mondogatják, mégsem teszik. Ezt olvastam egy karriertanácsadós válaszában valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!