Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy egyre többször...

Normális, hogy egyre többször gondolok arra, hogy milyen lehet meghalni, mikor fogok, hova kerülök, ki hogyan reagálna?

Figyelt kérdés
Nem tudom, miért szeretek annyit gondolni rá... De nagyon jól elfantáziálok arról, hogy milyen érzés lehet a halál, milyen vagyok akkor, amikor meghaltam, stb. Amire pedig legtöbbször gondolok, az az, hogy vajon hiányoznék-e a tanáraimnak, osztálytársaimnak, hogyan reagálnának a testvéreim, ha megtudnák, hogy meghaltam, stb. Ez normális? Más is szokott ilyenekről gondolkozni?
2011. ápr. 10. 09:54
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ez csak természetes én például mindig elalvás elött eszembe jutnak ezek a kérdések 7 éves korom ota . Úgy Hogy ne agodj.
2013. dec. 28. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!