A férfi hogyan tudja kimutatni hogy megbecsüli a nőt? főleg ha a nő otthon van még a gyerekkel
Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 10:37
11/24 anonim válasza:
Nekem a se.x igen csak fontos dolog!
A férjem pedig sosem kímél meg tőle!
Csak a terheségem alatt,mert akkor tilos volt az együttlét!
De persze őt én akkor sem hanyagoltam:)
12/24 anonim válasza:
Megengedi neki hogy francia szex végén lenyelje.
:-)
13/24 anonim válasza:
Ugyan úgy kell kimutatnia a nő megbecsülését,ahogy a nőnek kell megbecsülni a férjét! Ennek kölcsönösnek kell lennie. Ha gyerek is van,az még nem ok a kivételes figyelemre. Őt is együtt kell nevelniük.
14/24 anonim válasza:
Istenem! Bárcsak érezhetném egy percre hogy megvagyok becsülve!:(
15/24 anonim válasza:
Szerintem nincs rá külön recept, mert ha valaki igazán szeret, ez úgy adja magától.
16/24 anonim válasza:
azért gferonak igaza van egy szempontból.mindig csak azt nézzük hogy mi jó a nőnek de a férfiak gondjait érdekli valakit őket nem kell megbecsülni. .
17/24 anonim válasza:
Odafigyel rá, társként is tekint rá, nem csak anyaként, vagy feleségként. Megbecsüli és értékeli a munkáját, amit érte és a gyerekért csinál, nem vágja a fejéhez, hogy a nő "csak" otthon van. Elég egy-egy megjegyzés, egy kis odafigyelés, kis kedvesség. Nem kell feltétlen nagyon nagy dolgokra gondolni. :)
18/24 anonim válasza:
Én megbescsülöm a férjemet,tehát azzal sincs gond!
Kimosom a ruhákát,főzök neki,rendbe tartom a lakást,
2 kicsi gyerekünket nevelem,szeretgetem,sz.ekszelünk
amikor megkívánjuk egymást stb...
Szeintem ő megvan becsülve!
Tehát kérlek titeket ffiak ne sírjatok!!!!!:)))))
19/24 anonim válasza:
Most akkor kívánjátok a szexet vagy sem a meg becsülésetek alatt ? szőrösen a jó igaz ?
20/24 anonim válasza:
*ruháit,
*szerintem
boccs a hibákért,itt nem lehet útólag javítani :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!