Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nevelővaterom kirakott otthonr...

Nevelővaterom kirakott otthonról. Menjek vagy ne menjek? Sürgős. Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

Múlt vasárnap a nevelővateromnak nagyon szar kedve volt, (a barátommal 24 órás-aludj máskor vetélkedőn voltunk és d.e. 10-től d.u.6-ig aludtunk, [volna] ha nem ordított voltna a hangerő lent a tv-n.) lementem, muteromnak mutattam h a hangerőt lejjebb kéne venni, (sztem alapvető az h ha az ember többedmagával él egy házban figyel a másikra, pl. ha az egyik alszik nem ordítattjuk a tv-t) a nevelővaterom erre elkezdett osztani, h nem igaz h nem nézhet d.u. 6kor meg egy filmet a saját házában, és h h képzelem ezt, és h mindenért ő a hibás....(????nem értettem ezt a részét de mindegy.) ráhagytam. Utána a barátom meghívott kajálni hozzájuk fél órára mert otthon nem volt főtt kaja. N.vater kjérdezte h hhova mész? Mondtam h kajálni. Ő meg ha el mersz menni itthonról, akk haza se kell jönni, meg takarodjál innen (ismétlem kajálni mentem volna el...-.-") meg ha e merek mennn ivissza se kell mennem..Mivel am is elegem volt a folytonos baszogatásból így mondtam neki h jó, és ezzel elhúztam a csíkot.

Vasárnap már mamáméknál aludtam és végig egész héten. Szép lassan átvittem a cuccaim, otthon a szobámat rendbe raktam, leszedtem minden személyes dolgot h érezzék az ürességet. Muterommal találkozztam a héten 2x 3x, mert öcsémre néha mamám szokott vigyázni...Csütörtök ste odajött hozzám, és azt mondta:

-Lányom szombaton takarítani kéne otthon.

Nem szóltam semmit, úgy meg voltam lepődve, hogy eddig semmi hiányzolotthonrólgyermekem, gyerehazalányom, csak az h gyere haza szombaton takarítani. Hazamenni már nem fogok, mamáméknál szeretnék maradni, ert ott nyugalom van, és érzem h ha vmiben segítek akk azt becsülik és hálásak érte, nem úgy mint odahaza ahol csak a hibáimat találták meg. Ja ezen kívül még mehetek kutyát etetni is suli után.:) ennek az előadásmódja a köv. volt:(felhívott telefonon)

-Jól van kislányom, ezentúl az lesz, hogy ha hazajössz suliból, útközben beugrasz hozzánk és megeteted a kutyát....

WTF?! gondoltam én, erre nem szóltam semmit gondoltam mindegy, mert ennyi megéri nekem a nyugalmat.

Tegnap öcsém (4éves) elkezdte mondani h apa már nem haragszik rád, és szeretné ha othhon lennél. Néztem egy nagyot, h az ilyet miért a gyerekkel kell megüzenni?

A kérdés itt a takarítás. Menjek e vagy sem?

A barátom azt mondja hogy az megalázkodás lenne, és szánalmas. A nagyszüleim szerint menjek el, mert másfél óra nem nagy idő az életemből, és legalább így nyugalom lesz.

Én is a nagyszüleim pártján állok, mert nem szeretném szítani a viszályt és a veszekedést, főleg a nagyiékat idegesíteni, akik am sincsenek jó passzban. Mindannak ellenére hogy tényleg megalázkodás. Az is igaz h ezzel csak erősíteném muteromban a érzést miszerint én csak "nyaralni vagyok ott".

Előre is köszönöm a válaszokat, és bocsi ha túl sok lett..=(

2011. ápr. 9. 08:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
hívd el anyukádat kávézni,és mond el neki a bánatod,mond el mennyire bánt a viselkedésük,meg kell értenie,nem akarok beleszólni az életedbe egyátalán,de sztem mindenképp beszélned kell anyukáddal,és utána majd döntsd el hogy elmész-e kitakarítani vagy sem, a te döntésed legyen ne a válaszolóké,ez egy nagy probléma és meg kell oldani,mert ha folyton a szőnyeg alá van söpörve akkor egyszerre fog rátok zuhanni,és nem szabad hagyni,hogy elmérgesedjenek a dolgok,beszélj nagyszüleiddel is,konfliktuskerülő ember vagyok személy szerint,de csak a béke miatt nem alázkodnék meg,de mondom a te döntésed,és beszélj anyukáddal,majd csak az ő kedvéért csináld meg,úgy látszik a nevelőapád ennyit is ér...semmit
2011. ápr. 9. 11:09
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Te mindenképp azt a választ várok inkább, hogy ne menj. Mintha ezzel megnyugtatnád saját belső kis világod, hogy más is azt mondta, hogy ne menjek. Szóval ez a kérdés teljesen felesleges, hiszen ugysem fogsz elmenni, csak sajnáltatod magad. Közben meg ki tudja hogy van. Nekem szánalmasnak tünsz, kicsit felfújod a dolgokat.
2011. ápr. 9. 11:13
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én még azért sem mennék haza egy darabig,annyira hibás nem lehetsz,hogy ha érdekes mód a nagy szüleiddel kijössz,nyugi van.Mert ők tudják,hogy kezeljenek.Tarts be neki még egy kicsit,mi az hogy elhajt,és még utána nem az az első kérdés üljünk le beszéljük meg a sérelmeinket,hanem csak takarítani menj haza!Másra nem vagy jó?Más szempontból nem vagy fontos számára?Mindig csak egy fiatal alkalmazkodjon,csak a szülőknek lehetnek sérelmeik?Előbb utóbb úgy is fogsz hiányozni neki,hisz az is bántja ha elmész néha valahova,és nem velük vagy.Sokáig nem lehet húzni azért hogy nem mész haza,mert a nevelő apád és ha nem vagy nagykorú,akkor jogokkal is jöhet.
2011. ápr. 9. 11:16
 24/26 A kérdező kommentje:
11:13 igazad van, tényleg azt várom h azt mondják h ne menjek, mert én magamban nem vagyok biztos. kell az h megerősítsenek. nem sajnáltatom magam, mert most én mit érek azzal ha együtt éreznek velem? attól nem lesz jobb. Megerősítésért írtam ide.
2011. ápr. 9. 11:28
 25/26 anonim ***** válasza:

óvári vagy?én is voltam 24 óráson :D

mellesleg szerintem ez elég durva,hogy így kiraktak :O

és fölösleges visszamenni takarítani,mert ha nem laksz ott akkor mért te takaríts?

2011. ápr. 9. 13:22
 26/26 A kérdező kommentje:
igen óvári vagyok:DD
2011. ápr. 9. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!