Nevelővaterom kirakott otthonról. Menjek vagy ne menjek? Sürgős. Bőv. Lent.
Múlt vasárnap a nevelővateromnak nagyon szar kedve volt, (a barátommal 24 órás-aludj máskor vetélkedőn voltunk és d.e. 10-től d.u.6-ig aludtunk, [volna] ha nem ordított voltna a hangerő lent a tv-n.) lementem, muteromnak mutattam h a hangerőt lejjebb kéne venni, (sztem alapvető az h ha az ember többedmagával él egy házban figyel a másikra, pl. ha az egyik alszik nem ordítattjuk a tv-t) a nevelővaterom erre elkezdett osztani, h nem igaz h nem nézhet d.u. 6kor meg egy filmet a saját házában, és h h képzelem ezt, és h mindenért ő a hibás....(????nem értettem ezt a részét de mindegy.) ráhagytam. Utána a barátom meghívott kajálni hozzájuk fél órára mert otthon nem volt főtt kaja. N.vater kjérdezte h hhova mész? Mondtam h kajálni. Ő meg ha el mersz menni itthonról, akk haza se kell jönni, meg takarodjál innen (ismétlem kajálni mentem volna el...-.-") meg ha e merek mennn ivissza se kell mennem..Mivel am is elegem volt a folytonos baszogatásból így mondtam neki h jó, és ezzel elhúztam a csíkot.
Vasárnap már mamáméknál aludtam és végig egész héten. Szép lassan átvittem a cuccaim, otthon a szobámat rendbe raktam, leszedtem minden személyes dolgot h érezzék az ürességet. Muterommal találkozztam a héten 2x 3x, mert öcsémre néha mamám szokott vigyázni...Csütörtök ste odajött hozzám, és azt mondta:
-Lányom szombaton takarítani kéne otthon.
Nem szóltam semmit, úgy meg voltam lepődve, hogy eddig semmi hiányzolotthonrólgyermekem, gyerehazalányom, csak az h gyere haza szombaton takarítani. Hazamenni már nem fogok, mamáméknál szeretnék maradni, ert ott nyugalom van, és érzem h ha vmiben segítek akk azt becsülik és hálásak érte, nem úgy mint odahaza ahol csak a hibáimat találták meg. Ja ezen kívül még mehetek kutyát etetni is suli után.:) ennek az előadásmódja a köv. volt:(felhívott telefonon)
-Jól van kislányom, ezentúl az lesz, hogy ha hazajössz suliból, útközben beugrasz hozzánk és megeteted a kutyát....
WTF?! gondoltam én, erre nem szóltam semmit gondoltam mindegy, mert ennyi megéri nekem a nyugalmat.
Tegnap öcsém (4éves) elkezdte mondani h apa már nem haragszik rád, és szeretné ha othhon lennél. Néztem egy nagyot, h az ilyet miért a gyerekkel kell megüzenni?
A kérdés itt a takarítás. Menjek e vagy sem?
A barátom azt mondja hogy az megalázkodás lenne, és szánalmas. A nagyszüleim szerint menjek el, mert másfél óra nem nagy idő az életemből, és legalább így nyugalom lesz.
Én is a nagyszüleim pártján állok, mert nem szeretném szítani a viszályt és a veszekedést, főleg a nagyiékat idegesíteni, akik am sincsenek jó passzban. Mindannak ellenére hogy tényleg megalázkodás. Az is igaz h ezzel csak erősíteném muteromban a érzést miszerint én csak "nyaralni vagyok ott".
Előre is köszönöm a válaszokat, és bocsi ha túl sok lett..=(
Gyönyörű... Itt nem is az alváson van a hangsúly, hanem nevelőapád modorán. Ő nevelt fel különben?
Szerintem, ha a nagyiék szeretnek és szívesen látnak, akkor maradj ott, idővel könyörögni fog anyukád, hogy menj haza. Szerintem amúgy anyukád is tart nevelőapádtól...
Ha nála lakton nincs beleszólásod.Amúgy szerintem ha van kulcsod menj be és takarits ki,lehet h csak kéön érnek haza és hidd el nagy meglepődés lenne ha arra érnének haza h rend van és tisztaság,de te sehol.Tudod ilyenkor jobb nomrálisan viselkedni h érezzék h mit veszitenek,nem bunkoskodni mert akkor csak eléred h örüljenek ha elmész.
Ha már elmentél otthonrol nem egyszer ez is érdekes,itt sem tudni h te voltál a hibás vagy ők.Amint tudsz kezdj el suli melett melozni és élj a nagyiékkal ha lehet.
A szülök néha elfeledkeznek a gyerekükröl ha van uj párjuk(azaz nem az akitöl a gyerek van).Sokszor kiállnak a párjuk mellett a gyerek ellenmég akor is ha nincs igazuk.Ha tetszik hanem akkor is ő dönti el hmit csinál a lakásában hiba ludtatok és még le is mentél neki szolni.
A pasid meg akkor mondjon valamit ha eltudna tartani mert igy könnyü dumálni hogy nem hozzájuk költöztél meg h nem vele élsz.Azért még a szüleid tartanak el.Van bizonyos kor miután nemkötelesek gondokodni rolad és nemkötelesek pénzt adni,jobb ha bocsánatot kérsz és visszakullogsz.
kedves utolsó, köszönöm a válaszod. akár mintha én írtam volna a szexuális hajlamokat kivéve.=(
Szóval akkor azt mondod ne menjek? És mit mondjak anyámnak? miért nem? mm elmondtam h miért nem megyek, de nem sikerült úgy tudatnom vele h felfogja.=( Előre szóljak vagy csak utólag mondjam h miért nem mentem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!