Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nevelővaterom kirakott otthonr...

Nevelővaterom kirakott otthonról. Menjek vagy ne menjek? Sürgős. Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

Múlt vasárnap a nevelővateromnak nagyon szar kedve volt, (a barátommal 24 órás-aludj máskor vetélkedőn voltunk és d.e. 10-től d.u.6-ig aludtunk, [volna] ha nem ordított voltna a hangerő lent a tv-n.) lementem, muteromnak mutattam h a hangerőt lejjebb kéne venni, (sztem alapvető az h ha az ember többedmagával él egy házban figyel a másikra, pl. ha az egyik alszik nem ordítattjuk a tv-t) a nevelővaterom erre elkezdett osztani, h nem igaz h nem nézhet d.u. 6kor meg egy filmet a saját házában, és h h képzelem ezt, és h mindenért ő a hibás....(????nem értettem ezt a részét de mindegy.) ráhagytam. Utána a barátom meghívott kajálni hozzájuk fél órára mert otthon nem volt főtt kaja. N.vater kjérdezte h hhova mész? Mondtam h kajálni. Ő meg ha el mersz menni itthonról, akk haza se kell jönni, meg takarodjál innen (ismétlem kajálni mentem volna el...-.-") meg ha e merek mennn ivissza se kell mennem..Mivel am is elegem volt a folytonos baszogatásból így mondtam neki h jó, és ezzel elhúztam a csíkot.

Vasárnap már mamáméknál aludtam és végig egész héten. Szép lassan átvittem a cuccaim, otthon a szobámat rendbe raktam, leszedtem minden személyes dolgot h érezzék az ürességet. Muterommal találkozztam a héten 2x 3x, mert öcsémre néha mamám szokott vigyázni...Csütörtök ste odajött hozzám, és azt mondta:

-Lányom szombaton takarítani kéne otthon.

Nem szóltam semmit, úgy meg voltam lepődve, hogy eddig semmi hiányzolotthonrólgyermekem, gyerehazalányom, csak az h gyere haza szombaton takarítani. Hazamenni már nem fogok, mamáméknál szeretnék maradni, ert ott nyugalom van, és érzem h ha vmiben segítek akk azt becsülik és hálásak érte, nem úgy mint odahaza ahol csak a hibáimat találták meg. Ja ezen kívül még mehetek kutyát etetni is suli után.:) ennek az előadásmódja a köv. volt:(felhívott telefonon)

-Jól van kislányom, ezentúl az lesz, hogy ha hazajössz suliból, útközben beugrasz hozzánk és megeteted a kutyát....

WTF?! gondoltam én, erre nem szóltam semmit gondoltam mindegy, mert ennyi megéri nekem a nyugalmat.

Tegnap öcsém (4éves) elkezdte mondani h apa már nem haragszik rád, és szeretné ha othhon lennél. Néztem egy nagyot, h az ilyet miért a gyerekkel kell megüzenni?

A kérdés itt a takarítás. Menjek e vagy sem?

A barátom azt mondja hogy az megalázkodás lenne, és szánalmas. A nagyszüleim szerint menjek el, mert másfél óra nem nagy idő az életemből, és legalább így nyugalom lesz.

Én is a nagyszüleim pártján állok, mert nem szeretném szítani a viszályt és a veszekedést, főleg a nagyiékat idegesíteni, akik am sincsenek jó passzban. Mindannak ellenére hogy tényleg megalázkodás. Az is igaz h ezzel csak erősíteném muteromban a érzést miszerint én csak "nyaralni vagyok ott".

Előre is köszönöm a válaszokat, és bocsi ha túl sok lett..=(

2011. ápr. 9. 08:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Gyönyörű... Itt nem is az alváson van a hangsúly, hanem nevelőapád modorán. Ő nevelt fel különben?

Szerintem, ha a nagyiék szeretnek és szívesen látnak, akkor maradj ott, idővel könyörögni fog anyukád, hogy menj haza. Szerintem amúgy anyukád is tart nevelőapádtól...

2011. ápr. 9. 10:10
 12/26 A kérdező kommentje:
Félek h ha elmegyek, nem vesznek komolyan és hiába lakok máshol ugyanúgy ki fognak használni...Tényleg eléggé gyötör. És igazán nem tudom h most mi lenne a helyes, mert bármilyen kis cselekvés ez , ezen áll vagy bukhat minden...
2011. ápr. 9. 10:13
 13/26 A kérdező kommentje:
10:10 köszönöm h ezt megfogalmaztad, mert én nem tudtam volna. Jól rátapintottál tényleg erről van szó. Ő is fél től,e én is félek tőle, és a nagyimék sem kedvelik. Az ő jelleme eléggé általánosnak tűnik: kigyúrt nagy kopasz ember, aki gyakorlatilag egy érzelmianalfabéta...mindenkinek szereti megmondani h mit csináljon, és beszabályozni. De ettől függetlenül lehetnék muteromnak fontos sztem...márpedig most nem vagyok az.
2011. ápr. 9. 10:16
 14/26 A kérdező kommentje:
ja, és nem ő nevelt fel..
2011. ápr. 9. 10:16
 15/26 anonim ***** válasza:
De nála laktok...
2011. ápr. 9. 10:34
 16/26 anonim ***** válasza:

Ha nála lakton nincs beleszólásod.Amúgy szerintem ha van kulcsod menj be és takarits ki,lehet h csak kéön érnek haza és hidd el nagy meglepődés lenne ha arra érnének haza h rend van és tisztaság,de te sehol.Tudod ilyenkor jobb nomrálisan viselkedni h érezzék h mit veszitenek,nem bunkoskodni mert akkor csak eléred h örüljenek ha elmész.

Ha már elmentél otthonrol nem egyszer ez is érdekes,itt sem tudni h te voltál a hibás vagy ők.Amint tudsz kezdj el suli melett melozni és élj a nagyiékkal ha lehet.

A szülök néha elfeledkeznek a gyerekükröl ha van uj párjuk(azaz nem az akitöl a gyerek van).Sokszor kiállnak a párjuk mellett a gyerek ellenmég akor is ha nincs igazuk.Ha tetszik hanem akkor is ő dönti el hmit csinál a lakásában hiba ludtatok és még le is mentél neki szolni.

A pasid meg akkor mondjon valamit ha eltudna tartani mert igy könnyü dumálni hogy nem hozzájuk költöztél meg h nem vele élsz.Azért még a szüleid tartanak el.Van bizonyos kor miután nemkötelesek gondokodni rolad és nemkötelesek pénzt adni,jobb ha bocsánatot kérsz és visszakullogsz.

2011. ápr. 9. 10:46
 17/26 anonim ***** válasza:
33%
Nem vater, hanem FATER. -.-
2011. ápr. 9. 10:48
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Na azért,aki nem tapasztalta milyen egy "szerető" nevelőapja nem látja át a helyzetet.Nem kell semmi rosszat tenni ahhoz,hogy üvöltözzön az emberrel,lelkileg terorizálja,leüvöltse a fejét ha épp tanul és emailben kell elküldeni a házit, ezért ül a gépe előtt,vagy épp haza egyik este 7kor a suliból különórákról,és üvölt vele miért nem mosogatott még el.Tapasztalat sajnos,nem az Ő háza anyukám lakása is,hitelre vették.Világéletemben engedelmes voltam,megtettem amire kértek szó nélkül,meg kérés nélkül végeztem a házimunkát,tanulni is tanultam,csak dislexiás,és disgráfiás vagyok így nehezebben ment és hát volt amiből 3 as voltam,de igyekeztem,meg van az érettségim,a jogsim,egy nyelvizsgám.Mégis amíg el nem költöztem apukámhoz addig a nevelőapám gyötört,az meg más kérdés hogy beteges szexuális hajlamai is voltak....Kedves kérdező,úgy gondolom beszélned kell anyukáddal,mert az felháborító,hogy engedi,hogy így bánjon veled a nevelőapád,az meg hogy takarodj otthonról de takaríts meg etess kutyát,na az meg aztán.......Ilyen nincs hogy kitesszük a gyereket mert szar kedvünk van de azért csicskáztassuk.Azért hogy béke legyen ne alázkodj meg igenis állj ki magadért,különben sosem lesz egy nyugodt perced,mindig ugráltatni fognak,és nagyon szomorú,hogy anyukád is leszarja a fejed.Az meg érthető ha megkéred vegye lejjebb a hangerőt,igazán nem nagy kérés,és normális esetben tényleg tekintettel kell lenni az embereknek a másikra.Ezeket azért írtam le mert sokan úgygondolják a lány biztos olyat tett amiért ezt tehetik vele,de mondom ok nélkül is simán bántja egy-két nevelőszülő a gyereket,és kihasználja.
2011. ápr. 9. 10:54
 19/26 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, köszönöm a válaszod. akár mintha én írtam volna a szexuális hajlamokat kivéve.=(

Szóval akkor azt mondod ne menjek? És mit mondjak anyámnak? miért nem? mm elmondtam h miért nem megyek, de nem sikerült úgy tudatnom vele h felfogja.=( Előre szóljak vagy csak utólag mondjam h miért nem mentem?

2011. ápr. 9. 11:03
 20/26 A kérdező kommentje:
10:48 vater, mert német szó és v-vel írják.:) mondani természetesen f-el kell. írni én így szoktam.
2011. ápr. 9. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!