Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak az én környezetemben...

Csak az én környezetemben gyakori ez a férfitípus?

Figyelt kérdés

Férjem ma mesélte, hogy az alkalmazottja és egy haverja Thaiföldön nyaraltak, ahol a haver felszedett egy lányt. A lány annyira beleszeretett, hogy követte őket végig a körút alkalmával. A reptéren sírva búcsúzott - haver persze nem említette, hogy itthon barátnője van.

Férjem mondta, hogy egyszerűen nem érti, hogy képes valaki életvitelszerűen hazudozni vagy átgázolni másokon (főleg a lányoknak hadoválós típusra célzott), ő túlságosan sajnálná a másik felet, hogy ilyet tegyen vele.

Az alkalmazottja is hasonlót mondott, hogy ő sem érti, őt sem vinné rá a lélek.

Persze én is ismerek "életművész" pasikat, baráti körömben is akad néhány. Mivel barátként egyenesebbek, úgy látom, hogy a csajozási stikliket megmagyarázzák maguknak, hogy az tulajdonképpen helyes - valahogy így nyugtatják a lelkiismeretüket.

Ti mit tapasztaltok a környezetetekben?

2011. ápr. 9. 00:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A férfiak kiélni magukat? o.o

Az ilyen férfiakkal az a baj, hogy annyira perverz vágyaik vannak, amit egy nő nem tud követni/kielégíteni. Csodálkozik mindenki, hogy borul a családi béke?

2011. ápr. 9. 12:34
 22/24 anonim ***** válasza:

08:51

Mint említettem 01:53-kor, egyes hímneműeknél bevett szokás a rendszeres k*rvázás a jól működő kapcsolat mellé. És nem buknak le otthon. Tehát az "én környezetemben ilyen nincs" nem biztos, hogy 100%-ig így van.

2011. ápr. 9. 13:08
 23/24 anonim válasza:
én olyan férfivel éltem le 9 évet akit eltartottam ,ő sosem dolgozott,de eljött az az idő amikor végleg elhagytam,nekem sosem a pénz,auto dominált,hisz akkor nem lettem volna vele egy napot sem..jogsit,szakmát,aranyakat,és még sorolhatnám mit tettem a kezébe,mégsem értékelt..most jönne vissza,mert megváltozott,ugyan már?!ezt csak azért írtam le,hogy lássátok nem csak a nők a ribancok,a férfiak közt is vannak undorítóak,férgek..ahogy a nők közt is megvan az alja..aztán megismertem egy pasit,azt hittem ő lesz az igazi,dolgozott melo után nálam aludt,szüleim is megszerették,azt hittem mi vagyunk az álompár,5 honapig velem volt aztán hazament olaszországba,mert külföldi,egy hónapig tartotta velem a kapcsolatot,ígért fűt-fát végül megszakított velem minden kapcsolatot,februárban,idén elmentem barátnőmmel olaszországba,haverjaival találkoztam megmondták neki,láttak ..felkeresett,hogy látni akar mindez az utolso beszélgetésünk után négy honapra történt magyarázkodott,hogy neki sok problémája volt,ő még szeret meg minden...soha egy sms-re nem válaszolt,nem vette fel ha hívtam..szerelmet ígért,közben meg csak arra kellettem neki,mert látta rajtam nem érdekel a pénze,ő is kihasznált,de ezt már nem hagyom többet soha..,A témához visszakanyarodva én sem tartom ezt tisztességesnek,mondja meg őszintén mi a szándéka a csajjal,ő meg eldöntheti kér belőle vagy sem,akár egy alkalomra is..de nem vagyunk egyformák..általában a rosszat szeretik az emberek,mert a jó unalmas nekik.tisztelet a kivételnek,(ezért írtam általában)
2011. ápr. 11. 21:44
 24/24 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 04-09 13:08

hidd el, hogy ismerem azokat a pasikat... nagyon jóbarátok vagyunk, és nem ilyenek. nem kell általánosítani, vannak normális ffiak. az, hogy a te környezetedben nem ilyenek, az nagyon szomorú.

2011. ápr. 12. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!