Csak az én környezetemben gyakori ez a férfitípus?
Férjem ma mesélte, hogy az alkalmazottja és egy haverja Thaiföldön nyaraltak, ahol a haver felszedett egy lányt. A lány annyira beleszeretett, hogy követte őket végig a körút alkalmával. A reptéren sírva búcsúzott - haver persze nem említette, hogy itthon barátnője van.
Férjem mondta, hogy egyszerűen nem érti, hogy képes valaki életvitelszerűen hazudozni vagy átgázolni másokon (főleg a lányoknak hadoválós típusra célzott), ő túlságosan sajnálná a másik felet, hogy ilyet tegyen vele.
Az alkalmazottja is hasonlót mondott, hogy ő sem érti, őt sem vinné rá a lélek.
Persze én is ismerek "életművész" pasikat, baráti körömben is akad néhány. Mivel barátként egyenesebbek, úgy látom, hogy a csajozási stikliket megmagyarázzák maguknak, hogy az tulajdonképpen helyes - valahogy így nyugtatják a lelkiismeretüket.
Ti mit tapasztaltok a környezetetekben?
A férfiak kiélni magukat? o.o
Az ilyen férfiakkal az a baj, hogy annyira perverz vágyaik vannak, amit egy nő nem tud követni/kielégíteni. Csodálkozik mindenki, hogy borul a családi béke?
08:51
Mint említettem 01:53-kor, egyes hímneműeknél bevett szokás a rendszeres k*rvázás a jól működő kapcsolat mellé. És nem buknak le otthon. Tehát az "én környezetemben ilyen nincs" nem biztos, hogy 100%-ig így van.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-09 13:08
hidd el, hogy ismerem azokat a pasikat... nagyon jóbarátok vagyunk, és nem ilyenek. nem kell általánosítani, vannak normális ffiak. az, hogy a te környezetedben nem ilyenek, az nagyon szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!