Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak az én környezetemben...

Csak az én környezetemben gyakori ez a férfitípus?

Figyelt kérdés

Férjem ma mesélte, hogy az alkalmazottja és egy haverja Thaiföldön nyaraltak, ahol a haver felszedett egy lányt. A lány annyira beleszeretett, hogy követte őket végig a körút alkalmával. A reptéren sírva búcsúzott - haver persze nem említette, hogy itthon barátnője van.

Férjem mondta, hogy egyszerűen nem érti, hogy képes valaki életvitelszerűen hazudozni vagy átgázolni másokon (főleg a lányoknak hadoválós típusra célzott), ő túlságosan sajnálná a másik felet, hogy ilyet tegyen vele.

Az alkalmazottja is hasonlót mondott, hogy ő sem érti, őt sem vinné rá a lélek.

Persze én is ismerek "életművész" pasikat, baráti körömben is akad néhány. Mivel barátként egyenesebbek, úgy látom, hogy a csajozási stikliket megmagyarázzák maguknak, hogy az tulajdonképpen helyes - valahogy így nyugtatják a lelkiismeretüket.

Ti mit tapasztaltok a környezetetekben?

2011. ápr. 9. 00:02
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Egyébként az említett beszélgetésben a férjem azt furcsállotta (jó, őt valami ufók dobták le ide, annyira végletesen lelkiismeretes), amikor valaki kapcsolatot hazudik. Mondta, hogy bár nem vinné rá a lélek, de valahol még megérti, ha szexért hazudnak, de azt már nem éri fel ésszel, hogy kapcsolatban miért hazudozik valaki folyamatosan.

Mondjuk ez engem is érdekelne, mert oké, amíg szex van - most a moralizálást hagyjuk - addig a cél szentesíti az eszközt elv működik sokaknál.

De ha már kapcsolatban vannak, ott mi értelme van folyamatosan átverni a másikat? Miért nem lépnek tovább?

2011. ápr. 9. 01:23
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Huhh, hát elég gáz, hogyha egyeseknek tényleg csak ilyen tapasztalataik vannak nők terén..:S

Lassan kezdünk oda jutni, hogy egy férfi akkor sem találna normális nőt, ha keresne. De azért nem lehetetlen..:) Szerencsére én nem ezzel a típussal vagyok körülvéve. Az emberek (nők+pasik) 90-a viszont ilyen téren tényleg nem érdemel túl nagy tiszteletet..

Mi történt az emberiséggel?!

2011. ápr. 9. 01:25
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nemrég tudtam meg, és egészen megdöbbentem, hogy egyes pasiknál bevett szokás, hogy k*rvázni járnak, miközben saját bevallásuk szerint jó a házasságuk és megkapnak mindent otthon is.

No komment.

2011. ápr. 9. 01:53
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon régóta így megy. Ismerek német, osztrák bordély tulajdonosokat, csak onnan tudom. Néhány esettől eltekintve az összes kuncsaft családos, 35-55 közötti fazon. A magyarázat egyszerű, fenn tudják tartani a jól működő család látszatát, mellette pedig kiélhetik magukat. 26/F
2011. ápr. 9. 02:10
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt még fogjuk rá, hogy értem, hogy ha nincs otthon szex...

De ha otthon is minden rendben van?!

Nekem ez magas :(

2011. ápr. 9. 02:17
 16/24 anonim ***** válasza:
96%

Bár én nem volt feleség, de volt egy álom kapcsolatom. Aztán kiderült, hogy rémálom... A hapsi jól érezte magát velem, ezzel semmi gond nem volt, de hajtotta a vére, hiába szeretett engem, meg is látszott, soha nem gondoltam, hogy baj van.

Amúgy, ha már itt fenn szidják a nőket, akkor mi is előjöhetünk azzal, ugye, hogy terhes, vagy kisgyerekes feleség mellől léptek le ge y fiatal husikáért (akit persze a pénz érdekel általában, de itt már nem gond, ugye), mert a drága Mr. Farok parancsol csak nálatok...

2011. ápr. 9. 07:54
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmi intelligencia kérdése. Akiben van, annak hiába adódnak az ilyen lehetőségek, nem él velük. Akiben nincs, az meg nem is érti miről van szó. Aztán mikor az ilyen kis p@csöket utoléri a megváltó impotencia, akkor összeomlanak, mert nem tudják, hogy innentől mit kezdjenek a tyúksz@ros kis életükkel. Az ilyenek nem érnek annyit, hogy az ember elgondolkodjon rajtuk, mindig is voltak, mindig is lesznek, és egyre többen.
2011. ápr. 9. 08:43
 18/24 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, hogy ti hol éltek és miért ilyenek vesznek körül titeket. Az én barátaim nem ilyenek és a férjem sem. Nem járnak k.rvázni, nem hazudoznak, nem csalják meg a feleségeiket. Vannak bőven ilyen férfiak, és olyan nők is, akik normálisak! Jah, hogy nem a diszkóban fogtok rájuk találni!??? hát eggen... nem ott kell értelmes, érzelmes nőt keresni! És nem ott kell lelkiismeretes, értelmes pasit keresni!

CSak sok pasi észre sem veszi azokat az érzelmes és értelmes nőket, akik nem plázap.csáknak vannak felöltözve, kilónyi sminkkel, és nem nyávognak és szempillarebegtetnek, és nem ugranak azonnal az ágyba velük! És ha mégis, akkor borul a bili, ha nem hajlandóak azonnal lesz.pni a ffi farkát, s.ggbe toszni magukat és még sorolhatnám! A ffi már nem várja meg, hogy kialakuljon a bizalom, nem adja meg a lehetőséget, h a nő kitapasztalja, hogy egy kicsit merészebb szexuális hozzáállásért nem fogja pont ugyanolyan r.bancnak tartani, mint akikről itt pár ffi írt! Hanem megcsalja, elhagyja egy ilyen r.bancért, aztán most meg itt sír! Nem a plázap.csák és r.bancok figyelmét kéne felkelteni, akiket a pénzen, státuszon és farokméreten kívül nem érdekel semmi! A normális lányok érdeklődését észre sem veszitek!

2011. ápr. 9. 08:51
 19/24 A kérdező kommentje:
Jesszum, ez nagyon személyes élménynek hangzik :( Emiatt hagytak el?
2011. ápr. 9. 09:36
 20/24 anonim ***** válasza:
90%

Elmondok egy ,,szép" történetet.

Egyszer egy férfinek nem nevezhető lényszerű akárki elcsábított egy lányt.Mellette volt egy boldog,jól működő,tökéletes párkapcsolata.A lánynak azt mondta,boldog ugyan ez a kapcsolat,de Őt hajtja a vére és a farka.Viszont nagy dilemmában is van,és kellene neki mindkettő,csak arany szíve nem tud dönteni.Természetesen ezzel a dumával ágyba vitte a lányt,miközben a barátnőjét is kefélgette,és megígérte,hogy hamarosan döntésre jut,csak neki ehhez idő kell.Aztán pár kufirc után dobta a lányt,aki közben beleszeretett,és természetesen a barátnő is szerelmes volt.

Megelőzve a lebukást,Ő maga mondta el a barátnőnek a történteket,de úgy tálalta,hogy van egy lány,aki nem hagyja békén,folyamatosan zaklatja,és aki rámászott.Felkínálkozott,és lefeküdtek,de csakis azért,mert a nő erőszakos volt (ami nem igaz természetesen).

Azóta a lány a mocskos kis ribi,a férfiszerű lény pedig boldogan él a barátnőjével,mint Marci hevesen,aki készségesen elhiszi Neki,hogy Ő egy ártatlan megtévedt bárányka,míg a többi nő mind egytől-egyig egy aljas szemétláda.

Az ügy úgy áll,hogy a lányt bírósággal fenyegették zaklatás,rágalmazás bűntette miatt.Sokat sír,és folyamatosan szenved.Nem baj,végülis ő egy nagy rakás szerencsétlen sz@rkupac a férfi szerint.Aki röhög a markába,és akinek van egy birkája,aki feltétel nélkül szereti,akkor is,ha aljadék.

Ennyit a férfiakról,tisztelet a kivételnek!

2011. ápr. 9. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!