Lányok, mit tesztek, ha a barátotok lányosabb nálatok?
A barátom olyan kis érzékeny lelkű. Én is lányos lány vagyok, magassarkú, meg minden, de Ő olyan nagyon érzékeny fiú. Előre leszögezem, hogy nincsenek meleg hajlamai, csak hát olyan "cukifiú", aki mindenkivel kedves, helyes, vicces, sok lány imádja. Viszont azt veszem észre, hogy talán nálam érzékenyebb, lágyabb, komolyabb, meg minden. És én viszont nem akarok az erősebbik fél lenni, eléggé kiállok magamért, ha kell, kicsit lobbanékony vagyok, sokat beszélek, meg hülyülök, Ő meg mindig kontrollál. Szerintetek ez baj? 3 éve vagyunk együtt, mindig így volt, de nem tudom, hogy ez normális-e. Mert a nőnek a gyengébbik félnek kéne lennie, a férfinak erősnek, nálunk ez nem így van.
20L
miközben "ápolsz" - a Te lelked is ápolódik
Mert, mikor adunk, kapunk - szól Assisi Szt.Ferenc imájában. (Tégy engem a békéd eszközévé9
Figyelj arra, hogy ne támasz légy, hanem olyan segítséget adj, ami az ő saját erejét a bajokkal, gondokal szemben ébreszti, növeli.
Minthogy van olyan "gyógyszer" - ami elfödi a bajt, növelve azt, csak lenyomja.
És van olyan, ami a saját védekező rendszert, az immunrendszert erősíti, hogy a bajokkal megküzdeni tudjon.
Ehhez okosnak és nagyon-nagyon figyelmesnek kell lenni hogy megtaláljuk, mi a jó segítség.
Kívánom, hogy sikerüljön, remélem tudtam segíteni.
hát nem tudom..nálam mondjuk esélye nem lett volna (írom ezt úgy, hogy nem láttam. mind1 hogy néz ki). én a férfias pasikat szeretem, a férjem is iylen. de Téged 3 évig nem zavart, most akkor hirtelen miért? eszedbe jutott, hogy mégsem nem akarsz az anyukája lenni :P?
29/N
""Na azért álljon már meg a menet! Nem vagyok állat, mi az, hogy hozzám hasonló gorillát?""
De, de!
Egy kis majom vagy!
Aki 3 éves kapcsolat után,
vadidegenek válaszaitól teszi függővé a kapcsolatának a folytatását,
az minimum egy majom!!
Kis majomhoz, meg nagy majom illik, azaz egy gorilla...
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:30
Te mennyire sötét vagy, öregem. A lány elbizonytalanodott, kíváncsi mások véleményére, de egy normális kérdést nem tehet fel, mert az ilyen degeneráltak, mint te teleoffolják.
tegnap 21:02
Mert a hozzád hasonló 28.senkik, elbizonytalanítják!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!