Mi lenne a reakciód, ha kiderülne, hogy a párod problémás származású?
b_szki. Ki se tudod mondani, azt hogy roma? Szerinted lehet a származás problémás?? Mert szerintem egy darab sajtnak több esze van, mint neked! Ez a gátja egy kapcsolatnak, hogy a barátod nem szőke- hajú kék szemű, és kiderül, hogy az egyik szülő roma? A család dolgozik, asszimilálódott, a barátod is, de neked probléma a származása?! Szerintem undoritó vagy és szégyeld magad.
Hogy én mit tennék? Hát képzeld semmit. Nyitott lennék a barátom roma szülője felé is, igyekeznék megismerni a kultúrájukat, szokásaikat. De nálam ez nem is lenne kérdés, hogy mit tennék.
Neked még annyi eszed sincs, mint egy darab sajtnak. Istenem!! Hogy lehet valaki ennyire primitív?
Ha felmerült benned egyáltalán egy ilyen kérdés, az is merüljön fel, hogy őszintén szereted-e? Mert itt valami nem stimmel!
"Ő kell nekem"- de mégis ki kéred idegenek véleményét és szerintem ha 90% azt írta volna, hogy hagyd el, elgondolkoztál volna rajta.
Egy tanács: Menekülj ebből a kapcsolatból, de nem magad miatt, hanem miatta!!!!!
"Problémás származású???????"
Ennél undorítóbb mondatot régen hallottam. Hogy a bánatba veszed Te magadnak a bátorságot ilyet kijelenteni, hogy egy származás "problémás"??????
Még azt sem mered kiírni, hogy az egyik szülőben van ROMA vér?
Hát ennyire rasszista vagy!
Mi a franc az, hogy problémás származás? Kinek problémás a magad fajta rasszistákon kívül?
A sráccal nincsen semmi probléma, te meg a származása alapján ítéled meg és "problémásnak" nevezed.
Te nem vagy normális!
Mélységesen szégyelld el magad, hogy a saját párodról így gondolkodsz, és még tanácsot is kérsz arra, hogy problémázz-e a származásán, vagy ne.
Neked kellene Őt megnyugtatni, ha problémázna a cigányságán, nem fordítva.
Undorító a kérdésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!