Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a reakciód, ha...

Mi lenne a reakciód, ha kiderülne, hogy a párod problémás származású?

Figyelt kérdés
Nem látszik rajta semmi, se külsőre, se belsőre, ő az egyik legkülönb, legjobban nevelt ember akit ismerek! A családja is nagyon normális, csak az egyik szülőbe van...
2011. ápr. 8. 22:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
92%
Problémás származás nincs,csak problémás ember!
2011. ápr. 8. 22:24
 12/32 anonim ***** válasza:
67%

Őszintén megvalva nem tudom. Kerültem már hasonló szituációba, de ott nem volt helyén a családi háttér. Nem lett belőle semmi, de nem ez miatt. Hiszem ha szerelmes lettem volna nem ez miatt nem jöttem volna vele össze. Ma is barátok vagyunk.

Van egy másik barátom is. Roma származású de a világ egyik legbecsületesebb, legjobbszívűbb embere:) Vannak kivételek.

Tetszik? Szereted? Jó emberileg? Ha igen ne ez alapján dönts a sorsotokról!:)

L/19

2011. ápr. 8. 22:24
 13/32 anonim ***** válasza:
42%

"Nem látszik rajta semmi, se külsőre, se belsőre, ő az egyik legkülönb, legjobban nevelt ember akit ismerek! A családja is nagyon normális, csak az egyik szülőbe van..."

akkor mi a probléma? csak nem az, hogy csak úgy natúrban rasszista vagy?

2011. ápr. 8. 22:29
 14/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tudom kicsit durvának hat, de csak megerősítést szerettem volna! Mármint, hogy senki sem tehet arról hova születik!
2011. ápr. 8. 22:30
 15/32 A kérdező kommentje:
Iránta nem érzek semmi rasszizmust! Ő kell nekem!
2011. ápr. 8. 22:32
 16/32 anonim ***** válasza:
68%
ezek szerint más romák iránt, úgy általában érzel? fájni fog a párodnak... ő maga is takargatja, szégyelli ezt mások előtt vagy vállalja?
2011. ápr. 8. 22:38
 17/32 anonim ***** válasza:
Kit érdekel hogy milyen származású,ha tiszta szívből ŐT szeretem???Nem érdekelne ki mit szól,sőt,nagyon de nagyon büszke lennék RÁ!
2011. ápr. 8. 22:42
 18/32 A kérdező kommentje:

Bevallom őszintén eddig csak olyan romákat ismertem akik ellen a magyar ember 99%-a érezne rasszizmust...

Ilyennel, mint ő még sosem találkoztam, róla teljesen más véleménnyel vagyok, csak azért fura ezt így megtudni.

Ő sosem említette, hogy az lenne, sőt még néha pár poénosat is lenyomott róluk, amin én eddig jókat vigyorogtam....

2011. ápr. 8. 22:43
 19/32 anonim ***** válasza:
35%
Hülye barom vagy,,,már bocs....a párod jobbat érdemelne.....
2011. ápr. 8. 23:23
 20/32 anonim ***** válasza:
86%
Mi az, hogy problémás származás? Akinek "normális" a családja, annak eleve nem lehet problémás a származása.
2011. ápr. 9. 07:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!