SZÜLŐK! Visszafogott okos gyerek vagy vagány ám de rossz tanuló?
Figyelt kérdés
Tudom a kérdés bután hangzik de zen vitatkoztunk tegnap a férjemmel és érdekelne a véleményetek!
Mi állna a szívetekhez közelebb, ha a gyereketek nagyon visszahúzódó, nehezen ismerkedő ám de nagyon okos, jó tanuló lenne, így ebből adódóan remélhetőleg felnőtt korában sikeres a munkájában, de kevés barátja lenne.
Vagy nagyon vagány, borzasztóan kíváncsi, mindenre nagyon nyitott, rossz tanuló, ám de könnyen teremtene kapcsolatot, így sok barátja, ismerőse lenne.
Tudom persze, hogy nem csak ez a két véglet van de mi a férjemmel pont ez a két véglet vagyunk... :)
2011. ápr. 8. 14:54
11/15 anonim válasza:
En az elso kategoria voltam, a fiam meg a masodik kategoria (bar a jegyeket nem tudom, mert nem jar meg iskolaba, de nagyon vagany, nagyszaju, ismerkedos termeszetu). Oszinten, a visszafogottsaggal nem lehet sokra vinni, ha okos vagy akkor sem, mert senki nem lesz kivancsi arra, hogy okos vagy, ha nincs magabiztos kiallasod es jo beszeloked. Ha pedig ezek megvannak, akkor meg van egy jo elso benyomas, utana arra konnyebb epiteni. Az emberek teljesen mashogy viselkednek egy magabiztos emberrel, mint egy tutyi-mutyival, akit oda tesznek, ahova akarnak. Arrol nem beszelve, hogy a jegyek annyira nem szamitanak, csak ne bukjon meg. En szin 5-os tanulo voltam, szerinted barhol megkerdezik munkakeresesnel? Meg ha nem megy egyetemre, az sem baj, hisz egy jo szakmaval akar tobbet is kereshet egy diplomasnal.
12/15 anonim válasza:
ma 15:58 vagyok.
Miért lettem lepontozva?Mi rosszat írtam? Komolyan az eszem megáll,hogy valaki pontoz állandóan lefelé..
13/15 A kérdező kommentje:
én mindenkit felpontoztam, mindegyik válasz hasznos volt hiszen a véleményeteket kérdeztem és azt is írtátok!
2011. ápr. 8. 19:00
14/15 anonim válasza:
1 aki okos visszafogott az az életben sokal tõbbet ér.!
15/15 anonim válasza:
Még ugyan nem jár iskolába, de rettenetesen okos, érdeklődő, barátkozós (megválogatja a kis haverjait) nagyszájú, szemtelen, vagány, illedelmes, segítőkész, a lányokat imádja, udvarol :D Mindenegyben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!