Házaspárok, mennyit szoktatok napközben emailezni, telefonálni?
Nekem most éppen nincs munkám, a férjem munkahelyén meg nincs számítógép, úgyhogy csak telefonálni szoktunk. Rögtön felhív, ahogy tud, mikor megérkezik a munkába, aztán ahogy ideje engedi, de olyan két óránként lehetőleg beszélünk, van, hogy többször is.
32/N
Mi szoktunk:)
8 éve vagyunk eggyütt,de a mai napig ha dolgozik vagy épp nincs itthon ,mindig sms váltás vagy épp csak egy pár szó,ami úgy végződik :szeretlek.Nem feltétlen tartom ezt ellenőrzésekneek mint sokan mások ,mi ezt már így szoktuk meg az évek során.
Az én párom 9:30 óta nem válaszol az emailemre. :) Írtam egy másodikat, arra sem.
Amúgy pár hete alig ír, alig telefonál, pedig évekig naponta váltottunk 1-2 emailt és ebédidőben felhívott. :(
Naponta egyszer felhívja valamelyikünk a másikat, váltunk pár szót. Aztán párom mindig felhív, ha indul hazafelé.
Viszont szomorú látni, hogy egyesek hozzászólásaiból az jön le, hogy zavarja őket, ha a párjukkal beszélniük kell.
Mi régebben szoktunk napi egy telefont legalább váltani munkaidőben is, ő is hívott, én is őt. Nem feltétlen fontos dolgokról, csak úgy, hogy tudjunk egymásról (nem élünk együtt). Ő dolgozik, én pedig egyetemre járok még, de neki olyan munkahelye van, ahol lehet telefonálni.
Mostanában azonban sosem beszélünk munkaidőben, mert egyszer kijelentette, hogy őt hülyének nézik a munkatársai a hívások miatt, meg engem is, hogy mindig ráérek hívogatni. Azóta nem hívom munkaidőben, ő sem engem (bár amúgy is ritkán szokott).
ha sürgős akkor hivjuk egymást
egyébként email,sms,darabszáma attól függ hogy van-e olyan elfoglaltságunk ami ezt nem teszi lehetővé (vagy a főnök felettünk áll-e:D)
de átlagos nap 5-6 sms/email a szokásos
meg csörög ha indul,útközben felvesz és együtt megyünk haza
(sms 100 ingyen van havonta mindkettőnknek)
4 éve minden 5 munkanapból 4-en megvan az 5 darab levélke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!