Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házaspárok, mennyit szoktatok...

Házaspárok, mennyit szoktatok napközben emailezni, telefonálni?

Figyelt kérdés
Azok, akiknek a munkahelyén email is van és mondjuk gép közelben vannak, szoktatok-e napközben levelezni? Ki az aki pl. munkaidőben is felhívja a párját?
2011. ápr. 8. 13:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most éppen nincs munkám, a férjem munkahelyén meg nincs számítógép, úgyhogy csak telefonálni szoktunk. Rögtön felhív, ahogy tud, mikor megérkezik a munkába, aztán ahogy ideje engedi, de olyan két óránként lehetőleg beszélünk, van, hogy többször is.

32/N

2011. ápr. 8. 13:47
 12/25 anonim ***** válasza:
77%
Mi szoktunk. Ha mindketten ráérünk. Nekünk a chat jött be. Az a nyitja, hogy nem kell megsértődni, ha 2-3 órán keresztül sem kapok választ. Akkor Ő bizonyára dolgozik. Majd válaszol, ha Ő is ráér. Ha én éppen akkor nem érek rá, majd megbeszéljük otthon. Így van, hogy 4-5 mondatot váltunk egy nap, de van olyan is, hogy 150-et. Ez telefonon nyilván nem menne. SMS-ben talán, de minek, ha mindketten gép előtt vagyunk a nap nagy részében?
2011. ápr. 8. 13:48
 13/25 anonim ***** válasza:
77%
Mi e-mailen szoktunk néhány levelet váltani...
2011. ápr. 8. 13:48
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
Ez mondjuk attól is függ, hogy kinek milyen a munkája. Ha tudom, hogy a férjem siet, vagy nagyon elfoglalt egy munkával, akkor egész nap rá se csörgök, mert tudom, hogy nem ér rá trécselgetni. De ha tudom, hogy egyébként is laza a napja, akkor többször is beszélünk. vagy ő hív, vagy én.
2011. ápr. 8. 13:50
 15/25 anonim ***** válasza:
77%

Mi szoktunk:)

8 éve vagyunk eggyütt,de a mai napig ha dolgozik vagy épp nincs itthon ,mindig sms váltás vagy épp csak egy pár szó,ami úgy végződik :szeretlek.Nem feltétlen tartom ezt ellenőrzésekneek mint sokan mások ,mi ezt már így szoktuk meg az évek során.

2011. ápr. 8. 13:52
 16/25 anonim ***** válasza:
Csak akkor hívom munkaidőben, ha fontos. Én sem szeretem, ha munka közben zavarnak (persze ha fontos, az más, de "csak úgy" ne hívjon senki munkaidőben). Az egy munkahely, és egyébként sem kell egymáshoz nőnünk. Este úgyis meg lehet beszélni mindent.
2011. ápr. 8. 13:55
 17/25 A kérdező kommentje:

Az én párom 9:30 óta nem válaszol az emailemre. :) Írtam egy másodikat, arra sem.

Amúgy pár hete alig ír, alig telefonál, pedig évekig naponta váltottunk 1-2 emailt és ebédidőben felhívott. :(

2011. ápr. 8. 13:55
 18/25 anonim ***** válasza:

Naponta egyszer felhívja valamelyikünk a másikat, váltunk pár szót. Aztán párom mindig felhív, ha indul hazafelé.

Viszont szomorú látni, hogy egyesek hozzászólásaiból az jön le, hogy zavarja őket, ha a párjukkal beszélniük kell.

2011. ápr. 8. 13:56
 19/25 anonim ***** válasza:

Mi régebben szoktunk napi egy telefont legalább váltani munkaidőben is, ő is hívott, én is őt. Nem feltétlen fontos dolgokról, csak úgy, hogy tudjunk egymásról (nem élünk együtt). Ő dolgozik, én pedig egyetemre járok még, de neki olyan munkahelye van, ahol lehet telefonálni.

Mostanában azonban sosem beszélünk munkaidőben, mert egyszer kijelentette, hogy őt hülyének nézik a munkatársai a hívások miatt, meg engem is, hogy mindig ráérek hívogatni. Azóta nem hívom munkaidőben, ő sem engem (bár amúgy is ritkán szokott).

2011. ápr. 8. 14:06
 20/25 anonim ***** válasza:

ha sürgős akkor hivjuk egymást

egyébként email,sms,darabszáma attól függ hogy van-e olyan elfoglaltságunk ami ezt nem teszi lehetővé (vagy a főnök felettünk áll-e:D)

de átlagos nap 5-6 sms/email a szokásos

meg csörög ha indul,útközben felvesz és együtt megyünk haza

(sms 100 ingyen van havonta mindkettőnknek)

4 éve minden 5 munkanapból 4-en megvan az 5 darab levélke

2011. ápr. 8. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!