Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm, aki már közelít a...

Barátnőm, aki már közelít a 30. életévhez de még nem akar gyereket, mert úgy gondolja, hogy nem élt még eleget?

Figyelt kérdés
Ismeritek ezt az érzést?
2011. ápr. 8. 13:08
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez a hülye modern liberális felfogás következménye. Egy egoista beteg felfogás. Ezért vagyunk 10 millió alatt, a cigányok meg szaporodnak, mint a nyulak.

Ne vicceljél már! Jobb lenne, ha mi is szülnénk halomra a gyerekeket, aztán meg mennénk a segélyért, mert nem bírjuk őket eltartani?

Inkább legyen 1-2 gyereke valakinek, de azt nevelje fel tisztességesen, taníttassa, minthogy szüljön vagy 10 gyereket, akik össze vissza csavarognak, mert nincs velük foglalkozva!!

Na mindegy..

Kérdező, nem vagyunk egyformák. Vannak, akik már fiatalon készek az anyaságra, míg mások nehezebben szánják el magukat erre. Nekem is fontosabb, hogy kiéljem magam, mielőtt gyereket vállalok, feltéve, ha vállalok. Ez nem azt jelenti, hogy 50 évesen szeretnék szülni!

Ismerek olyat, akik fiatalon szült, és megbánta...de olyankor már mit tud csinálni??

2011. ápr. 8. 16:36
 32/33 anonim ***** válasza:
21%

A maszatos puszi és egyebek az első élményeid közé tartozik a gyerekeddel, azért emeltem ki. De mivel ilyen szépen lepontoztátok a hozzászólást, feltételezem a gyerek számotokra nem érték.

Tudom sajnálni, ha majd ilyen családban kell felnőnie. :S

2011. ápr. 9. 08:42
 33/33 Horkýže Slíže ***** válasza:
Ha o igy gondolja akkor csinalja.miert kellene gyereket vallalnia csak azert mert te ezt tartod helyesnek.elje csak ugy a eletet hogy boldog legyen.ha nekeg gyerek kell vallalj de ne eroltesd ra olyanra akinek nem minden vagya egy kisbaba.
2011. ápr. 10. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!