Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A testvérem folyton elakarja...

A testvérem folyton elakarja vinni a babámat. Mit tegyek? Nagyon zavar.

Figyelt kérdés

Az lányom 8 hós,a nővérem fia 5.Kicsi a korkülönmbség,ezért rengeteget vagyunk velük.

De mostanában folyton mondja,hogy nekem milyen jó,hogy az én lányom sosem sír,bezzeg az övé ha leteszi sikít,nyilvános helyre nem tud vele menni,mert üvölt,stb...

Nem tehetek róla,hogy nyugodt babám van.De megtudom érteni,hogy miért sír szegény gyerek annyit...Semmi rendszer nincs az életében,ott alszik el,ahová éppen leteszi az anyja,meg ilyenek.

És folyton olyanokat mond,hogy egy napra/hétvégére cseréljünk babát.Én nem tudnám ott hagyni valahol még egy órára sem a lányomat,nem hogy egy napra!

Nem értem,miért mondja ezeket?

2011. ápr. 7. 20:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem komolyan mondja. Ha mégis, akkor egy eszelős. A rendszertelen csecsemőkor meg kihat a gyerekre egész életében esetleg beszélhetnél vele erről.
2011. ápr. 8. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!