Szakítsak a barátommal az édesapám miatt?
Szüleim, különösen édesapám rendkívüli módon szeretnek (vagy inkább szerettek). Nagyon elkényeztettek, soha nem szóltak rám, soha nem kiabáltak velem, soha nem kaptam még egy pofont sem. Meglehetősen kései gyerek vagyok, ráadásul egyke. És legfőképp rettenetesen féltettek mindig is (pl.: soha nem mehetem sulis táborba nehogy valami bajom esen).
Viszont egyetlen egy alkalomra sem emlékszem egész életem során (nem vicc!), hogy megöleltek volna. Soha nem adtak, és én sem adtam nekik egy puszit sem. Ez az "érzelmek gyakorlati kimutatása" semmilyen testi szinten nem valósult meg nálunk.
A szeretetüket zsebpénz formájában mutatják ki. Sok pénzt kapok tőlük (kb. 30 ezer havonta), és azt vehetek belőle, amit akarok (kivéve ital és cigi, a drogot meg már meg se említem).
Most viszont belépett az életembe egy fiú, aki MEGÖLEL! Aki átkarol, aki meg fogja a kezem, aki megcsókol, aki puszit ad a homlokomra. Nem vagyok belé szerelmes, de "szerelmeskedem" vele. Pont ezekért a dolgokért.. a "testi törődés".
Apukám viszont iszonyúan haragos, dühös, amiért nem alszom otthon, tehát lefekszem vele. Ilyenkor szóba sem áll velem, vagy nagyon bunkó megjegyzéseket tesz és sérteget.
Rossz ilyenek látni, és félek meggyűlölt! Nem akarom elveszteni sem őt, sem a pénzt amit kapok tőle.
19/L
Szerintem keress egy olyan fiút akibe szerelmes tudsz lenni s arra öntsd rá az elmaradt testi öleléseket :)
Az apás dolgot nem kommentálom.
Úgy veszem észre, nem értitek a lényeget.
Én NAGYON szeretem az édesapámat. Ő az egyetlen biztos pont az életembe, az egyetlen akire valószínűleg számíthatók a bajban. Az egy másik kérdés, hogy a bajban valószínűleg pénzzel tudna kisegíteni, ahogy azt meg is teszi. Az pedig, hogy szeretem a szép dolgokat nem bűn.
Nem hiszem, hogy a fiú szerelmes belém. Tetszem neki.
én is számíthatok a szüleim segítségére, de nem pénzügyileg, bár néha ehhez kell folyamodnom,amit ha lesz pénzem vissza is adok nekik..hiszen a szüleim és ők is pénzből élnek.Nem bűn az ha szereted a szép dolgokat..csak mértékkel szeresd és ha elég ügyes vagy és okos,akkor nem mindenedet költöd el, hanem csak annyit amennyire szükséged van a többit pedig elteszed, ha éppen kell.. bár ezt kétlem!Én is szeretem az apukámat, ÉS AZ ANYUKÁMAT!mivel ő szült meg engem és így vagyunk egy család..
Ha meg tetszel csak a srácnak és nem is szereted akkor miért fekszel le vele?? jaaa azért mert "az érzelmek gyakorlati kimutatását" gyakoroljátok??
Hát nagyon remélem hogy nem akarsz majd gyereket!!!
Tudod ez már ott régen rossz hogy: sem a pénzt
Innentől kezdve nem értem miről beszélünk, hagyd ott a családod állj ki az utcasorokra és lesz sok pénzed meg törődnek is veled testileg...
Az, hogy szereted a szép dolgokat az nem bűn. Próbálj meg megdolgozni azért, hogy meg tudd venni, amit szeretnél.
Amiket leírtál abból sajnos úgy jön le a dolog, hogy anyagias vagy.
Amennyiben találnál egy olyan pasit, aki anyagilag a tenyerén hordoz, és semmit nem kell ezért tenned, de apukádnak ő se lenne szimpatikus, akkor is ennyire fontos lenne, hogy jóban legyél apuddal? Vagy akkor már nem érdekelne, mert a pénzes pasidtól megkapod amit akarsz?
Nekem is az a véleményem, hogy bajban nem csak pénzzel lehet segíteni.
Amennyiben tényleg az bánt, hogy apukáddal már nem olyan a viszonyod, akkor ülj le vele, és beszélgessetek el. Mond el neki, hogy mi bánt, és keressetek közös megoldást.
én sokszor szembeszálltam apámmal. nagyon szeretem, a férjemen kívül senki mást nem szeretk annyira a világon, és mégis, rengetegszer ütközött az álláspontunk, és az bizony harc volt kettőnk között, kemény csaták, és kétséges kimenetlű háború. volt hogy nyertem, többször vesztettem vele szemben, egy valamit nem tudtam elveszíteni soha: a szeretetét.
pasi miatt én még egy szájhúzásra sem venném a fáradtságot apámmal szemben. ez a dolog nem lényeges.
29/N
Ha nem vagy belé szerelmes miért fekszel le vele? Tudnék csúnyát mondani rá, de nem akarok. Tudod te magad is, hogy nevezik az ilyet.
Édesapád félt téged, azért dühös rád. Persze, 19 éves vagy, felnőtt. Viszont ha ennyire ragaszkodsz az anyagi támogatásukhoz, akkor nem árt meghallgatni a véleményüket sem, és kicsit a kedvükben járni.
Ne apád miatt dobd ki a fiút, hanem magad miatt. Ne alacsonyítsd le a magad értékeit annyira, hogy odaadod a tested csak azért valakinek, hogy bepótold a szülői puszik hiányát. Ez elég gáz.
Az a baj, hogyha hülyékre fecsérled az időd, lehet hogy majd csak úgy elmegy melletted az igazi pasi hogy észre sem veszed :/
De ha nincs senkid és szabad préda vagy, úgy könnyebben tudsz találni magadnak egy olyan valakit, akibe talán még szerelmes is leszel és aki talán szintén szerelmes lesz beléd :)
Ez így nem jó amit most csinálsz, ott kéne hagyni a srácot, de nem apád miatt, csak magad miatt.
Apád pedig valszeg ugyanúgy nem meri kimutatni az érzéseit feléd, mint ahogy te sem mersz odamenni és megölelni őt. Pont ugyanaz. De az tény, hogy ezt neki kellett volna kezdeményeznie már kiskorod óta.
Viszont ezek után biztos hogy most már nem fogjátok soha megölelni egymást, mert te attól félsz hogy ő mit reagálna, ő meg attól fél hogy te mit reagálnál rá,
és kész, itt megállt a tudomány.
Menjetek el apáddal egy pszihológushoz, az majd rábír titeket az ölelkezésre. Úgy tűnik csak ennyi kéne a boldogságodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!