21 éves korodig hány olyan kapcsolatod volt, akit hazavittél így be is mutattál a szüleidnek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 23:41
31/39 anonim válasza:
eddig 1, vele 3 éve vagyunk együtt és már a vőlegényem. Bár még csak 19 éves vagyok és a kérdés 21 éveseknek szól, de én remélem hogy ez a szám már nem változik, mert vele szeretném leélni az életem.:)
32/39 anonim válasza:
2 pasit mutattam be, de egyikkel sem jártam. Inkább amolyan hosszabb randizgatások voltak, végül nem lett egyikkel se semmi.
De nálunk nem csinálnak ebből ügyet. Én szóltam, hogy felmegyek "Pistivel" ma este, bemutatkoztak, váltottak pár mondatot és ennyi.
35/39 anonim válasza:
0. Elmúltam már 21, mikor bemutattam a jelenlegi párom a szüleimnek.
23L
36/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, gratulálok akiknek az első komolyabbal sikerült házasságig jutni! :)
Kíváncsi voltam az átlagra az alapján mi a normál "szám"!:)
2011. ápr. 7. 14:43
37/39 anonim válasza:
én 25. évesen az első nagy szerelmem persze,akkor még minden töröknek tűnt:D majd egy évvel rá azt akivel a mai napig egysütt vagyok..:) így összesen 2
39/39 anonim válasza:
4.
Ebbôl az elsôt másfél hét után, akkor 14 voltam. 9 éve történt (vele azóta együtt élünk.)
A másik 3-at második meg harmadik randin felhoztam, hogy itt is aludtak, így elkerülhetetlen volt a bemutatás xD Ezek nem voltak hosszú idejû kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!