21 éves korodig hány olyan kapcsolatod volt, akit hazavittél így be is mutattál a szüleidnek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 23:41
11/39 anonim válasza:
Nulla. 37éves nő vagyok.
Az utolsót persze, kb.24körül, azóta ő a férj.
12/39 anonim válasza:
21 éves korom előtt nem vittem haza senkit. Olyan fiút akartam bemutatni a szüleimnek, akivel komolyan képzelem a dolgokat.
13/39 anonim válasza:
Egyetlent 17 évesen, és azóta is vele vagyok.
24N
14/39 anonim válasza:
19 vagyok, eddig még nem volt kapcsolatom, szal nem volt kit hazavinni. De sztem a jövőben se fogok minden pasit hazavinni, persze ha nagyon komolyra fordul a dolog akkor biztos bemutatom majd, de nem hiszem, hogy a megismerés időszakában, első pár hónapra gondolok, még egymás családjával is kéne bíbelődni.
15/39 anonim válasza:
Eddig 1..nemsokára már 2. :)
20L
16/39 anonim válasza:
1 - vele akkor elég komolynak tűnt..
17/39 anonim válasza:
1 es o volt mindig csak nekem, a ferjem 21 eves koromtol.
19/39 anonim válasza:
Ha az számít, hogy másnap reggel fürdőszobába botorkálva összefutottak, akkor jó néhány. :D Őrült évek..
20/39 anonim válasza:
21 éves koromig 4 barátomat mutattam be anyukáméknak. A negyediket épp 4 hónappal a 21. szülinapom után. Aztán rá másfél évre ő lett a férjem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!