Feltekeny az exre? Ha megtudnad hogy nagyon jo no volt a parod exe feltekeny lennel?
Én találkoztam az exem aktuális barátnőjével.(összefutottunk teljesen véletlenül, csak én és Ő)
Ő is szép, másabb. Én fiatalabb vagyok, ezért "szebb"
(jó nő vagyok:)-önbizalmam az van)
Szóval a hölgy kedves és szép, és Ő van. Rajtunk múlott, anno, hogy nem én vagyok az Ő.
Ha féltékeny, akkor bolond, hiszen az exem szerelmét(remélem minden tekintetben) Ő élvezi, nem én.
Aki az exre így féltékeny, az BOLOND, és sose lesz boldog.
Nem, bár nincs is rá okom, nem csinosabbak nálam az exei. Egyik kicsit duci, másik nem igazán helyes arcú...nem csúnyák persze, de azért külsőre nincs olyan, akire azt mondanám, hogy bárcsak úgy néznék ki, vagy akiről azt feltételezhetném, hogy esetleg jobban tetszhet a páromnak.
Meg azt is tudom, hogy nem véletlenül vagyunk mi együtt, hogy ő is nagyon szeret engem, mint ahogy én őt és nem cserélnénk le egymást egy karcsúbb, vagy izmosabb, vagy magasabb másik kedvéért sem.
Igencsak meglepődnék hogyha megtudnám hogy nagyon jó NŐ volt
25 f
Én azért nem vagyok féltékeny mert olyan pasim van aki elhiteti velem, hogy én vagyok a világon a legjobb nő, minden nap elmondja, hogy világbajnok seggem van, stb. Ilyen pasi mellett nőnek érzem magam. Tudom, hogy nem kellene neki senki rajtam kívül ezért biztos vagyok a kapcsolatunkban.
Mindent meg kap amit csak akar, mért menne máshoz?
Az exei?? Nem igazán érdekelnek, szerintem soha egyik sem szerette őt úgy mint én és ő se szerette egyiket sem úgy ahogy engem, akkor meg kit érdekel, hogy szebbek voltak-e nálam vagy sem? Egyébként nem volt szebb egyik sem. Nem vagyok beképzelt nehogy ezt higgye valaki, csak tisztában vagyok az adottságaimmal. Mikor összejöttünk jó nő voltam, azóta híztam nem keveset, szültem neki egy gyereket, fogytam is ebből következik, hogy másabb lett a bőröm meg úgy az egész alakom mint mikor 14 éves csajszi voltam. De a párom most is azt mondja, hogy még így is 100x szebb vagyok az eddigi összes nőjétől. Persze, hogy ezt mondja mert szeret. :)
ilyesmire féltékenykedni meglehetősen primitív dolog.
senkire nem vagyok féltékeny, pláne nem a volt nőire. az már a múlt, lezárta, velem van, engem szeret. nekem ez a lényeg.
a legjobb nőket is unja valaki :P
nem véletlenül az Exe az a csaj, te pedig a mostani.
mi pl. szakítottunk a párommal, m örökké összevesztünk minden apróságon. jött az új nő...betegesen féltékeny lett.
a volt pasimmal nem haraggal váltunk el, ez is bökte a csőrét...meg nem akarok bunkó lenni, de hát szegény nem v.mi nagy szépség...
a lényeg, h állandóan velem foglalkozott, miután az ex mesélt rólam.
naponta nézte a képeimet közösségi oldalakon, ő is próbált hasonlóakat csainálni. teljesen mások vagyunk, én kerol bőrű, zöld szemű, szőke, ő barna haj/szem, hófehérke - a befestette a haját is szőkére, olyan ruhákat vett, mint amkiet én hordok.
ezek után megpróbált engem beállítani úgy, h én másolom őt.
nem nagyon törődtem vele, már új kapcsolatom volt...de a nő továbbra is ezen pörgött.
végül az exem már ott tart, h nagyon ki van bukva, és azt mondta, a mi veszekedéseink még szolídak voltak a mostaniakhoz képest vele, és szakítást fontolgat.
hát egészségére
így lehet tönkretenni 1 jó kapcsolatot :S
modellkedek, de mégsem én kellettem a volt barátomnak...nem csak a külső számít.
ennek semmi köze az exhez, neked masszív kisebbrendűségű komplexusod van
ha meg nem hiszed el neki, hogy teszel neki (egyszóval hazudik - szerinted), akkor miért vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!